Ευχαριστίες του Δήμου Ξηρομέρου προς την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για την εκκίνηση του έργου βελτίωσης του επαρχιακού δρόμου Σουπί - Πηγάδια - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

02 Απριλίου 2021

Ευχαριστίες του Δήμου Ξηρομέρου προς την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για την εκκίνηση του έργου βελτίωσης του επαρχιακού δρόμου Σουπί - Πηγάδια


Αστακός 1.4.2021 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και προσωπικά τον Περιφερειάρχη κ. Νεκτάριο Φαρμάκη και τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Θανάση Μαυρομμάτη, για την εκκίνηση του ζωτικού οδικού έργου, της βελτίωσης του επαρχιακού δρόμου Σουπί – Πηγάδια, που επί χρόνια έμενε στα χαρτιά.

Η σημασία του έργου γνωστή σε όλους τους Ξηρομερίτες. Επιτέλους θα αποκτήσουν μετά από πολλά χρόνια τα χωριά της ενδοχώρας του Δήμου Ξηρομέρου, αξιοπρεπή οδική σύνδεση με την έδρα του Δήμου τον Αστακό.

Παραλήψεις και παθογένειες χρόνων δρομολογούνται και οδεύουν προς λύση, προς όφελος όλων των πολιτών του Ξηρομέρου.

Η δημοτική αρχή στο κομμάτι που της αναλογεί, με καθημερινή δουλειά, θα συνεχίσει την άριστη συνεργασία με τα Υπουργεία, την Περιφέρεια και τις διαχειριστικές αρχές, ώστε να αντιμετωπίσει δομικά τις παραλήψεις και τα λάθη χρόνων, που άφησαν τον Δήμο Ξηρομέρου πίσω.

Προχωράμε με καθημερινή δουλειά να αλλάξουμε τον Δήμο Ξηρομέρου.

Εκ του Δήμου Ξηρομέρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad