Νέο Κέντρο Εξυπηρέτησης Αγροτών στον Αστακό - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

02 Απριλίου 2021

Νέο Κέντρο Εξυπηρέτησης Αγροτών στον Αστακό


Τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Αγροτών (ΚΕΑ) της Ένωσης Μεσολογγίου, με τη συνεχή ενημέρωση, το άρτια καταρτισμένο και έμπειρο προσωπικό τους και την άριστη οργάνωσή τους διασφαλίζουν την ορθή υποβολή και εγκυρότητα των αιτήσεων ΟΣΔΕ.

Τα ΚΕΑ μας διαθέτουν εξειδικευμένο προσωπικό στην διεκπεραίωση των αιτήσεων ΟΣΔΕ, πράγμα που έχει σαν αποτέλεσμα την διεξαγωγή του συνολικού έργου με απόλυτη ακρίβεια και ορθότητα, με ευεργετικές συνέπειες για τον παραγωγό.

Επιπρόσθετα, το σύνολο των εργασιών των ΚΕΑ υλοποιούνται και εφαρμόζονται βάσει πιστοποιημένων Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας και Διαχείρισης Ασφάλειας Πληροφοριών.

Είμαστε πάντα δίπλα στον αγρότη, ακούμε τις ανάγκες του και του παρέχουμε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες. Στόχος μας είναι να εξελισσόμαστε διαρκώς και να προσφέρουμε σύγχρονες και καινοτόμες υπηρεσίες, πάντα με άξονα τις πραγματικές ανάγκες των αγροτών και δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ, κάθε φορά που μας χρειάζονται.

Σε αυτά τα πλαίσια έχουμε την χαρά να σας ενημερώσουμε ότι προχωρήσαμε στην εγκατάσταση ενός Νέου Κέντρου Εξυπηρέτησης Αγροτών στον Αστακό Ξηρομέρου προκειμένου να καλύψουμε το κενό ποιοτικών υπηρεσιών που υπάρχει στην περιοχή. Θα μας βρείτε στην οδό Ειρήνης, στο τηλέφωνο 26460-41963 και στο email:kea.astakou@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad