Αναστέλλονται οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του Νομικού Προσώπου Δήμου Ξηρομέρου μέχρι τις 16 Αυγούστου - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

11 Αυγούστου 2021

Αναστέλλονται οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του Νομικού Προσώπου Δήμου Ξηρομέρου μέχρι τις 16 Αυγούστου


Αστακός , 10.08.2021

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
Ν.Π.Δ.Δ. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΝΟΙΑ
ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αγαπητοί συνδημότες,

Τις τελευταίες μέρες η πατρίδα μας βιώνει μια άνευ προηγουμένου τραγωδία από τις καταστροφικές πυρκαγιές .

Σεβόμενοι τον πόνο των πληγέντων συνάνθρωπων μας , αναστέλλουμε τις προγραμματισμένες πολιτιστικές εκδηλώσεις του Νομικού Προσώπου από σήμερα 10 Αυγούστου μέχρι και τις 16 Αυγούστου, σύμφωνα και με την απόφαση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του αρμόδιου Αντιπεριφερειάρχη κ. Κοροβέση για την Π.Ε Αιτωλοακαρνανίας .

Θα πραγματοποιηθούν κανονικά μόνο οι παραστάσεις του Θεάτρου Σκιών στις Κοινότητες του Δήμου μας , όπως τις είχαμε ανακοινώσει , διότι θέλουμε να δώσουμε λίγη χαρά στα μικρά μας παιδιά μέσα σ’ αυτές τις δύσκολες μέρες που ζούμε

Για τις εκδηλώσεις που αναβάλλονται θα υπάρξει νέος προγραμματισμός που θα ανακοινωθεί, ελπίζοντας να λάβει τέλος ο πύρινος όλεθρος για την πατρίδα μας καθώς και το δράμα των συμπατριωτών μας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΟΛΥΖΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad