Στις 20 Αυγούστου τα αποκαλυπτήρια της προτομής του Αστακιώτη Ολυμπιονίκη Παντελή Καρασεβδά στον Αστακό - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

07 Αυγούστου 2021

Στις 20 Αυγούστου τα αποκαλυπτήρια της προτομής του Αστακιώτη Ολυμπιονίκη Παντελή Καρασεβδά στον Αστακό


Ο Σύλλογος Απανταχού Αστακιωτών σας ενημερώνει ότι στα πλαίσια του προγράμματος δράσης του έχει προβεί στην κατασκευή προτομής του Αστακιώτη Ολυμπιονίκη Παντελή Καρασεβδά στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1896 στην Αθήνα. 

Η πρωτοβουλία αυτή πέρασε δια πυρός και σιδήρου και σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι την Παρασκευή 20/08/2021 και ώρα 19:00μ.μ. στην κεντρική πλατεία του Αστακού θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια. 

Στην εκδήλωση θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους πολλοί εκλεκτοί άνθρωποι τόσο της πολιτείας όσο και των θεσμών που τη διέπουν. Αυτό όμως που θα μας έδινε τη μέγιστη χαρά και ικανοποίηση είναι η συμμετοχή όλων των κατοίκων του Δήμου Ξηρομέρου.

Κορυφαία προσωπικότητα που θα έχουμε την τιμή να συμμετέχει είναι ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος. 

Επίσης το παρών θα δώσουν: Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ.Λιβανός, οι βουλευτές και οι δήμαρχοι του νομού μας, ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ.Φαρμάκης, ο Δήμαρχος Ξηρομέρου και το Δημοτικό Συμβούλιο, οι τοπικές αρχές του Δήμου Ξηρομέρου, ο Μητροπολίτης Αιτωλοακαρνανίας Σεβασμιότατος Κοσμάς, ο πρόεδρος της ΕΡΤ κ.Ζούλας, καθώς επίσης και ένας μεγάλος αριθμός μελών της αθλητικής κοινωνίας, με επικεφαλής τον Γ.Γ. της ΕΟΕ (Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή), τους προέδρους των ομοσπονδιών της ΕΟΕ: Σκοπευτικής κ.Παπαθανασίου, Άρσης Βαρών και TAEKBONTO κ. Μ.Φυσεντζίδη, τους Ολυμπιονίκες: Πύρρο Δήμα και Βούλα Κοζομπόλη (η οποία παράλληλα είναι και πρόεδρος του συλλόγου Ολυμπιονικών), και αναμένουμε, την απάντηση της Ολυμπιονίκη Σοφίας Μπεκατώρου. 

Επίσης θα παρευρεθούν οι πρόεδροι των διαμερισμάτων της Δημοτικής ενότητας Αστακού με επικεφαλής την πρόεδρο κ. Α. Γριτσίπη, ο (Αστακιώτης) πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Λογοτεχνών κ. Κ. Καρούσος και φυσικά εκπρόσωποι του μεγάλου αριθμού των χορηγών μας που θα αναγράφονται στο επίσημο πρόγραμμα.
 
Σας περιμένουμε ΟΛΟΥΣ προκειμένου να γεμίσουμε την πλατεία αναδεικνύοντας, πέραν του αθλητικού ιδεώδους, τον τόπο μας και τους σπουδαίους άνδρες και Ολυμπιονίκες που "γεννά".

Ας ενώσουμε τις φωνές μας και μαζί με το Δημοτικό Συμβούλιο να ζητήσουμε με επίσημο αίτημα να ανακηρυχθεί ο Αστακός Ολυμπιακή πόλη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad