47ο Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του «Οδηγητή» στον Αστακό, την Κυριακή 8 Αυγούστου - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

08 Αυγούστου 2021

47ο Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του «Οδηγητή» στον Αστακό, την Κυριακή 8 Αυγούστου


Το σύνθημα του 47ου Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του «Οδηγητή», «Να ζεις, να τολμάς, να προχωράς – Για την κοινωνία της πραγματικής ελευθερίας, τον σοσιαλισμό», έχει ήδη αγκαλιάσει δεκάδες πόλεις της χώρας μας και στην Αιτωλοακαρνανία.

Η κάθε «παραίνεση» του συνθήματος έχει αποτελέσει με έναν τρόπο βίωμα μέσα σε πρωτόγνωρες συνθήκες. Γιατί η περίοδος της πανδημίας, η αστική διαχείριση της και η νέα καπιταλιστική κρίση έχουν κάνει πιο ξεκάθαρο από πριν το τι σημαίνει να ζεις, να τολμάς και να προχωράς. Πως για να «περπατάς» ελεύθερος προς τα μπροστά χρειάζεται αγώνας ενάντια στο σύστημα της μισθωτής σκλαβιάς.

Με αυτές τις «παραινέσεις», προετοιμάζεται και η εκδήλωση του 47ου Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του «Οδηγητή», στον Αστακό, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 8 Αυγούστου, στις 20:00, στον αύλειο χώρο του Παιδικού Σταθμού.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

• ομιλία από το Νίκο Παπαναστάση, βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ
• θεατρική παράσταση (μονόλογος) “Αθηνά Χατζηεσμέρ, ετών 17” της Θάλιας Αντωνοπούλου, από τη Σταματίνα Πιτσούλια, σε μουσική επιμέλεια Έλενας Γκάτση
• συναυλία από τους “DYING WORMS”


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad