Διανομή στους δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ, ειδών Βασικής Υλικής Συνδρομής (Β.Υ.Σ) - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

23 Σεπτεμβρίου 2021

Διανομή στους δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ, ειδών Βασικής Υλικής Συνδρομής (Β.Υ.Σ)


Ημερομηνία 23.9.2021

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι την Τρίτη 28/09/2021 και ώρες 9:00 – 14:00, θα διανεμηθούν από το Δήμο Ξηρομέρου στους δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ είδη Βασικής Υλικής Συνδρομής (Β.Υ.Σ) (βρεφικές πάνες, μωρομάντηλα, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες, σαμπουάν, σκόνη πλυντηρίου, χαρτί υγείας, καθαριστικό γενικής χρήσεως. υγρό πιάτων, σαπούνι πλάκα, σερβιέτες) στους δικαιούχους-ωφελούμενους. Η διανομή θα πραγματοποιηθεί στην αποθήκη του Δήμου Ξηρομέρου στον Αστακό (απέναντι από το Κέντρο Υγείας).

Το πρόγραμμα υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (Ε.Β.Υ.Σ) του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ), που υλοποιεί η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με φορείς, η Κοινωνική Σύμπραξη Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας και οι εταίροι της.

Οι ωφελούμενοι δημότες θα ειδοποιηθούν με sms και τηλεφωνικά.

Οι ωφελούμενοι θα παραλαμβάνουν τα προϊόντα με την επίδειξη της ταυτότητάς τους και το ΑΜΚΑ τους.

Εκ του Δήμου Ξηρομέρου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad