Οικισμοί ''Λευκών περιοχών'': Λήγει στις 15 Νοεμβρίου η προθεσμία για την κάλυψη δωρεάν ψηφιακού τηλεοπτικού σήματος - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

02 Νοεμβρίου 2021

Οικισμοί ''Λευκών περιοχών'': Λήγει στις 15 Νοεμβρίου η προθεσμία για την κάλυψη δωρεάν ψηφιακού τηλεοπτικού σήματος


Αστακός, 1.11.2021

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
Ταχ. Δ/νση: Αστακός Αιτ/νίας
T.K. 300 06
Τηλ.: 26463 60534
e - mail: info@dimosxiromerou.gr

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ 'ΛΕΥΚΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ' - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με την ΚΥΑ 2539/τεύχος Β'/14.06.2021 σήμερα ξεκινάει ο νέος κύκλος αιτήσεων μέσω Θυρίδας (gov.gr) για την υπαγωγή των δικαιούχων στο μητρώο των Λευκών Περιοχών.

Η υποβολή των αιτήσεων έχει ενεργοποιηθεί και θα παραμείνει ενεργή στο διάστημα 01.11.2021-15.11.2021. Όσοι πολίτες δεν προλάβουν να αιτηθούν την ένταξή τους στο μητρώο, θα έχουν τη δυνατότητα να το κάνουν στον επόμενο κύκλο επικαιροποίησης του μητρώου.

Οι εισερχόμενες αιτήσεις (incoming, pending) οφείλουν να αξιολογηθούν και σε περίπτωση έγκρισής τους να καταχωριστούν στο Πληροφοριακό Σύστημα του έργου για την διεκπεραίωσή τους από τους Παρόχους των τηλεοπτικών υπηρεσιών.

Τονίζεται ότι για κάθε ενδιαφερόμενο πρέπει να υπάρχει μία και μόνο μία εγκεκριμένη αίτηση του στη Θυρίδα. Σε περίπτωση που κάποιος πολίτης έχει υποβάλει πολλαπλές αιτήσεις, τότε όλες εκτός από μία - εφόσον πληρούνται τα απαραίτητα κριτήρια - οφείλουν να απορρίπτονται.

Το Πληροφοριακό Σύστημα του έργου (https://totaltvcoverage.gr/) θα παραμείνει προσβάσιμο για την καταχώριση των ως άνω εγκεκριμένων αιτήσεων έως και την Τρίτη 30.11.2021.

Λεπτομερείς οδηγίες για τη διαχείριση των αιτήσεων μπορείτε να βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο:
https://thyrides-kep.services.gov.gr/Manual_thyrides_kep_lefkes_perioxes.pdf

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πρόβλημα αντιμετωπίζετε μπορείτε να επικοινωνείτε Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 17:00 με το Γραφείο Αρωγής Χρηστών στο τηλέφωνο 215215-7840 ή μέσω e-mail στη διεύθυνση helpdesk@tvcoverage.gr

Εφιστούμε την προσοχή προς τους ενδιαφερόμενους δημότες μας ότι η προθεσμία της σχετικής αίτησης λήγει στις 15 Νοεμβρίου 2021

Σας ενημερώνουμε πως οι μόνιμοι κάτοικοι των παρακάτω οικισμών ή κοινοτήτων του Δήμου:

• Αγράμπελα
• Άγιος Αθανάσιος
• Αρχοντοχώρι
• Βάρνακας
• Βασιλόπουλο
• Βλιζιανά
• Καραϊσκάκη
• Κανδήλα
• Μάνινα Βλιζιανών
• Μύτικας
• Πρόδρομος
• Χρυσοβίτσα

Μπορούν να υποβάλλουν αίτηση ψηφιακά προκειμένου να ενταχθούν στο πρόγραμμα επιδότησης 'Λευκών Περιοχών'.

Α. Για ψηφιακή αίτηση εισέρχεστε αρχικά στην διεύθυνση https://white-areas.gov.gr και στην συνέχεια στην διεύθυνση https://dilosi.services.gov.gr/templates/LEFKES-PERIOXES χρησιμοποιώντας:
* τους κωδικούς σας taxisnet και
* τον ενδεκαψήφιο αριθμό Παροχής Ηλεκτρικής Ενέργειας.

Β. Για κατάθεση αιτήσεων στα ΚΕΠ του Δήμου θα χρειαστείτε:
* Το δελτίο της αστυνομικής σας ταυτότητας και
* Τον ενδεκαψήφιο αριθμό Παροχής Ηλεκτρικής Ενέργειας.

Καλούνται οι Πρόεδροι των Κοινοτήτων στους οποίους κοινοποιείται η παρούσα, όπως αντίστοιχα ενημερώσουν τους κατοίκους αυτών.

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
ΓΕΡΟΛΥΜΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad