Ανακοίνωση Προέδρου Κοινότητας Καραϊσκάκη Θανάση Λιγνού - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

02 Νοεμβρίου 2021

Ανακοίνωση Προέδρου Κοινότητας Καραϊσκάκη Θανάση Λιγνού


Ανακοίνωση Προέδρου Κοινότητας Καραϊσκάκη Θανάση Λιγνού.

Ως Πρόεδρος της Κοινότητας Καραϊσκάκη, δεν έχω λάβει γνώση, ούτε συμμετείχα, ούτε υπόγραψα την ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε σε τοπικό blog, η οποία ψευδώς και λανθασμένα αναφέρει το όνομα μου. Επίσης όλα όσα αναφέρονται στην επιστολή δεν ισχύουν.

Η αλήθεια είναι ότι σαν Πρόεδρος συνεργάστηκα με τον Δήμαρχο, τον Διευθυντή του Σχολείου, με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων και ήρθαμε σε επαφή με τους υπηρεσιακούς παράγοντες (ΠΥΣΠΕ, Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας, Περιφερειακή Διεύθυνση, Υπουργείο Παιδείας), αλλά και πολιτικούς παράγοντες από όλους τους πολιτικούς χώρους, που όλοι βοήθησαν και είχαν λόγο στη υπόθεση.

Αναμένουμε να γίνει το αυτονόητο και αυτό που λέει ο νόμος και να υπερισχύσει η απόφαση του ΠΥΣΠΕ, και το Δημητρούκειο Δημοτικό Σχολείο να παραμείνει 4θέσιο, το οποίο ακόμα εκκρεμεί και δεν έχει οριστικοποιηθεί.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΙΓΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad