Δήμος Ξηρομέρου: Τα βιντεοσκοπημένα πρακτικά του Δ.Σ. της τακτικής συνεδρίασης, την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021 - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

02 Νοεμβρίου 2021

Δήμος Ξηρομέρου: Τα βιντεοσκοπημένα πρακτικά του Δ.Σ. της τακτικής συνεδρίασης, την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021


Στα πλαίσια της Δημοκρατίας, της διαφάνειας, της δημόσιας λογοδοσίας και της πλήρης ενημέρωσης των δημοτών, στην ιστοσελίδα του Δήμου Ξηρομέρου, αναρτώνται από την αρχή της παρούσας δημοτικής περιόδου και για πρώτη φορά, τα ηχητικά πρακτικά όλων των Δημοτικών Συμβουλίων, όπως ήταν και η προγραμματική δέσμευση της παρούσας δημοτικής αρχής.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

ΘΕΜΑ 1ον: Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την υποβάθμιση του Δημητρούκειου Δημοτικού Σχολείου Καραϊσκάκη – Βασιλόπουλου του Δήμου Ξηρομέρου. Εισηγητής ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Κων/νος Μπαμπούρης.

ΘΕΜΑ 2ον: Αναμόρφωση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2021 του Δήμου Ξηρομέρου. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών Σωτήρης Γερόλυμος.

ΘΕΜΑ 3ον: Γνωμοδότηση του Δημοτικού Συμβουλίου Ξηρομέρου σχετικά με την εκτροπή του Αχελώου και την λειτουργία του Υδροηλεκτρικού έργου (ΥΗΕ) της Μεσοχώρας. Εισηγητής ο Δήμαρχος Ξηρομέρου Ιωάννης Τριανταφυλλάκης.

ΘΕΜΑ 4ον: Αντικατάσταση μελών στην Δημοτική Επιτροπή Παιδείας Δήμου Ξηρομέρου. Εισηγητής ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Κων/νος Μπαμπούρης.

Η συνεδρίαση ξεκινά στο 8:07.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad