Νέα διανομή τροφίμων και ειδών βασικής υλικής συνδρομής του προγράμματος ΤΕΒΑ Π.Ε Αιτ/νιας - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

23 Νοεμβρίου 2021

Νέα διανομή τροφίμων και ειδών βασικής υλικής συνδρομής του προγράμματος ΤΕΒΑ Π.Ε Αιτ/νιας


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Νέα διανομή τροφίμων και ειδών βασικής υλικής συνδρομής του προγράμματος ΤΕΒΑ Π.Ε Αιτ/νιας

Ξεκίνησε στην Αμφιλοχία, σήμερα 23 Νοεμβρίου 2021, η διανομή τροφίμων για ωφελούμενους της ΚΣ Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας μέσω του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)»

Η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αιτ/νιας, Μαρία Σαλμά, επισκέφτηκε στην Αμφιλοχία τον χώρο διανομής, ενημερώθηκε για τις διαδικασίες διανομής αλλά και τήρησης των μέτρων προστασίας για τον Covid-19 και τόνισε: «Στηρίζουμε έμπρακτα και ανθρώπινα τους συμπολίτες μας- ωφελούμενους του ΤΕΒΑ Π.Ε. Αιτ/νίας. Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας θα βρίσκεται ανελλιπώς στο πλευρό των πιο ευάλωτων συμπολιτών αξιοποιώντας ευρωπαϊκούς πόρους και προσφέροντας τρόφιμα, είδη βασικής υλικής συνδρομής, και κοινωνικές υπηρεσίες ψυχοκοινωνικής στήριξης».

Ειδικότερα οι 17.320 δικαιούχοι του προγράμματος ΤΕΒΑ/FEAD της ΚΣ Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, θα παραλάβουν τρόφιμα, όπως κρέας, μοσχάρι και χοιρινό, τυρί γραβιέρα, ημίσκληρο, φέτα και φρούτα, μήλα, μπανάνες και ακτινίδια καθώς και είδη βασικής υλικής συνδρομής.

Οι διανομές οργανώνονται και υλοποιούνται από την Κοινωνική Σύμπραξη της Π.Ε Αιτ/νιας, σε συνεργασία με τους Κοινωνικούς Εταίρους, και θα ολοκληρωθούν στις 13 Δεκεμβρίου 2021.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad