Διαγωνισμός για την εκμίσθωση των κυλικείων Γυμνασίου Αστακού και Λυκείου Μύτικα - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

23 Νοεμβρίου 2021

Διαγωνισμός για την εκμίσθωση των κυλικείων Γυμνασίου Αστακού και Λυκείου Μύτικα


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Β/ΒΑΘΜΙΑΣ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
Ταχ. δ/νση: Αστακός Αιτωλοακαρνανίας, Τ.Κ. 30006
Τηλ.: 2646360544
Πληροφορίες: κ. Σκαπέτη Ιωάννα

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚHΡYΞΗΣ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΛΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ
ΤΩΝ ΚΥΛΙΚΕΙΩΝ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ
ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΜΥΤΙΚΑ, ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

Η Σχολική Επιτροπή Β/βάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ξηρομέρου, προκηρύσσει Δημόσιο Πλειοδοτικό Διαγωνισμό (επαναληπτικό), με σφραγισμένες προσφορές για την Εκμίσθωση των Κυλικείων του Γυμνασίου Αστακού και του Γενικού Λυκείου Μύτικα για εννέα (9) έτη.

Ο διαγωνισμός και η αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει στο γραφείο της Σχολικής Επιτροπής Β/βάθμιας Εκπαίδευσης, στο Δημοτικό Κατάστημα Αστακού, στον Αστακό, την 13η Δεκεμβρίου 2021, ημέρα Δευτέρα και ώρα 12:30 μ.μ. για το Κυλικείο Μύτικα και 13:30 για το Γυμνάσιο Αστακού.

Τα δικαιολογητικά συμμετοχής (εκτός του κλειστού φακέλου που θα περιέχει την οικονομική προσφορά), υποβάλλονται στο γραφείο της Σχολικής Επιτροπής της Β/βάθμιας Εκπαίδευσης, στο Δημοτικό Κατάστημα Αστακού, στον Αστακό. Η προθεσμία κατάθεσης των Δικαιολογητικών συμμετοχής λήγει τη Δευτέρα, 13 Δεκεμβρίου 2021, ώρα 12:00.

Οι Οικονομικές Προσφορές θα κατατίθενται μέχρι τη Δευτέρα, 13 Δεκεμβρίου 2021, από ώρα 10:00 έως 12:00 στο γραφείο της Σχολικής Επιτροπής Β/βάθμιας Εκπαίδευσης, στο Δημοτικό Κατάστημα Αστακού, στον Αστακό.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στη Διεύθυνση του Γυμνασίου Αστακού (τηλέφωνο 26460 38005) και στη Διεύθυνση του Γενικού Λυκείου Μύτικα (τηλέφωνο 26460 81252), απ' όπου μπορούν να παραλάβουν και τη διακήρυξη του διαγωνισμού.

ΑΣΤΑΚΟΣ 23-11-2021

Η Πρόεδρος
Ταπραντζή Χριστίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad