ΠΔΕ: Ενεργοποιήθηκαν οι επιτροπές καταγραφής ζημιών στην Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

06 Δεκεμβρίου 2021

ΠΔΕ: Ενεργοποιήθηκαν οι επιτροπές καταγραφής ζημιών στην Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας


06 Δεκεμβρίου 2021

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ενεργοποιήθηκαν οι επιτροπές καταγραφής ζημιών στην Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας

Γίνεται γνωστό ότι για την άμεση αντιμετώπιση των σοβαρών προβλημάτων που προκάλεσαν τα ακραία καιρικά φαινόμενα την Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου 2021 στους Δήμους Ι.Π. Μεσολογγίου και Ξηρομέρου, από την Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλ/νίας και την Πολιτική Προστασία έχουν ενεργοποιηθεί οι επιτροπές καταγραφής των ζημιών σε τοπικές επιχειρήσεις.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται από σήμερα, Δευτέρα 6/12/2021 στις Διευθύνσεις Ανάπτυξης και Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής (Κύπρου 30 – Μεσολόγγι), προκειμένου να καταθέσουν αιτήσεις για να ξεκινήσει άμεσα η διαδικασία της καταγραφής των ζημιών.

Σε δήλωσή της η Αντιπεριφερειάρχης, Μαρία Σαλμά, αναφέρει ότι «Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας έχει θέσει τις υπηρεσίες της σε ετοιμότητα για την άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων και την υποστήριξη των πληγέντων από τα καιρικά φαινόμενα που έπληξαν με σφοδρότητα τις τελευταίες ημέρες την Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας. Στο πλαίσιο αυτό, Οι διαδικασίες ελέγχου και καταγραφής επιχειρήσεων που έχουν υποστεί ζημιές προχωρούν ταχύτατα».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad