Αστακός: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για θέματα ογκολογίας στο Δημαρχείο - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

29 Ιουνίου 2022

Αστακός: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για θέματα ογκολογίας στο Δημαρχείο


Αστακός 27-6-2022

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 27 Ιουνίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου στον Αστακό, η πολύ σημαντική ενημερωτική εκδήλωση για θέματα ογκολογίας, με ομιλητή τον Ογκολόγο – Παθολόγο και Πρόεδρο της Ελληνικής Εταιρείας Προληπτικής Ογκολογίας κύριο Παναγιώτη Β. Γκινόπουλο MD MSc, PhD, με διοργανωτές τον Δήμο Ξηρομέρου, τη Κοινωφελή Επιχείρηση και τη Κοινότητα Αστακού.

Σκοπός των ομιλιών είναι η ευαισθητοποίηση και ενημέρωση των πολιτών για την Πρόγνωση - Πρόληψη - Πρώιμη Διάγνωση και Θεραπεία Καρκίνου και πραγματικά τόσο η εισήγηση του κ. Γκινόπουλου όσο και η διαλογική συζήτηση που ακολούθησε ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρουσα.

Εκ του Δήμου Ξηρομέρου











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad