Με συμμετοχή που ξεπέρασε κάθε προηγούμενο ξεκίνησε το "8ο Summer Camp Tae-Kwon-Do Astakos 2022" - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

18 Ιουλίου 2022

Με συμμετοχή που ξεπέρασε κάθε προηγούμενο ξεκίνησε το "8ο Summer Camp Tae-Kwon-Do Astakos 2022"


ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ “8ο SUMMER CAMP TAE-KWON-DO ASTAKOS 2022”

Ξεκίνησε τη Κυριακή 17 Ιουλίου 2022 το 8ο SUMMER CAMP TAE-KWON-DO ASTAKOS 2022, το οποίο διεξάγεται στον Αστακό και έχει διάρκεια 6 ημερών. Όλες αυτές τις ημέρες θα πραγματοποιούνται στο ΔΑΚ ΑΣΤΑΚΟΥ προπονήσεις πρωί και απόγευμα οι οποίες θα έχουν ως αντικείμενο την αγωνιστική μορφή του Αθλήματος και ως σκοπό τη προετοιμασία των αθλητών, την εξέλιξη και τη βελτίωση της τεχνικής τους κατάρτισης ενόψει των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων.

Εκτός από τους αθλητές που κατέχουν παγκόσμιους και πανευρωπαϊκούς τίτλους, όπως ο Αργυρός Παγκόσμιος Πρωταθλητής Αποστόλης Τεληκωστόγλου της Μακεδονικής Δύναμης Κοζάνης, ο οποίος προετοιμάζεται πυρετωδώς για την ολυμπιάδα του 2024, ο πανευρωπαϊκός πρωταθλητής Ραψομανίκης Διονύσιος της ΓΑΙΑ ΑΛΙΜΟΥ, η 3η Ολυμπιονίκης κωφών Μαχαιρίδου Ειρήνη του συλλόγου ΣΑΡΙΣΑ Θεσ/νίκης, φέτος επέλεξαν για τη προετοιμασία τους τον Αστακό 12 Αθλητές της Εθνικής ομάδας ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ της χώρας μας καθώς και 3 Αθλητές της Εθνικής ομάδας της Αλβανίας, οι οποίοι την 28 Ιουλίου αναχωρούν για το παγκόσμιο πρωτάθλημα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ, που θα διεξαχθεί στη Βουλγαρία.

Παρόν αξίζει να αναφέρουμε είναι ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδος με τους αθλητές του κ.ΖΗΝΕΛΗΣ Θεόδωρος, καθώς και ο προπονητής της προ ολυμπιακής ομάδας ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ κ.ΑΛΜΑΣΙΔΗΣ Χρήστος, η προπονήτρια της Εθνικής η οποία θα συνοδέψει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα τους αθλητές της Εθνικής ομάδας Κυρία ΣΚΕΠΕΤΑΡΗ Τζένη, ο Πρόεδρος της Ένωσης ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Βορείου Ελλάδος κ.ΜΑΝΩΛΗΣ Χρήστος, καθώς και αξιόλογοι προπονητές με επιτυχίες στους συλλόγους τους. Πανελληνιονίκες Αθλητές συμπληρώνουν την εικόνα ενός από τα καλύτερα καμπ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ που πραγματοποιούνται στη χώρα μας.

Θα διδάξουν ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής κ.ΜΑΜΕΚΑΣ Ιωάννης και ο επί χρόνια προπονητής της Εθνικής Αλβανίας κ.ΤΖΟΥΛΙΑΝ CACA.

Συμμετέχουν συνολικά 29 σύλλογοι από όλη την Ελλάδα και τη γειτονική Αλβανία.

Αναφέρουμε με τυχαία σειρά τους συμμετέχοντες συλλόγους:

1) ΑΜΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ
2) Α.Σ ΔΙΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
3) Α.Σ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ
4) Α.Σ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΟΖΑΝΗΣ
5) Α.Σ ΑΙΑΝΤΑΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (ΑΘΗΝΑ)
6) Α.Σ ΚΟΥΜΚΑΝ (ΑΘΗΝΑ)
7) Α.Σ ΔΙΑΣ ΜΕΤΣΟΒΟΥ
8) Α.Σ ΠΕΛΟΨ ΠΥΡΓΟΥ
9) Α.Σ ΔΙΑΣ ΠΑΞΩΝ
10) Α.Σ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ
11) Α.Σ ΑΧΑΡΝΩΝ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ
12) Α.Σ ΑΛΚΙΜΟΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
13) Α.Σ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ
14) Α.Σ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
15) Α.Σ ΣΑΡΙΣΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
16) Α.Σ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
17) Α.Σ ΓΕΝΕΣΙΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
18) Α.Σ ORTEK TEAM (ΑΛΒΑΝΙΑ)
19) Α.Σ ΚΟΥΜΚΑΝ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ
20) Α.Σ ΧΟΛΑΡΓΟΥ
21) Α.Σ ΤΙΤΟΡΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
22) Α.Σ ΜΑΧΗΤΕΣ ΜΕΣ/ΓΙΟΥ
23) Α.Σ ΑΙΑΝΤΑΣ ΠΕΥΚΗΣ
24) Α.Σ ΦΘΙΩΤΙΚΟ ΑΔΑΜΑΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ
25) Α.Σ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΑΝΩ ΤΟΥΜΠΑΣ
26) Α.Σ ΠΗΓΑΣΟΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
27) Α.Σ ΓΑΙΑ ΑΛΙΜΟΥ
28) Α.Σ DYRRAC (ΑΛΒΑΝΙΑ)
29) Α.Σ TOP GYM TIRANA

Τους αθλητές συνοδεύουν εκτός από τους προπονητές, παράγοντες του αθλήματος και γονείς οι οποίοι θα παραμείνουν για έξι ημέρες στον Αστακό.

Όλη η εκδήλωση γίνεται σε συνδιοργάνωση με τη περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, σε συνεργασία του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ με τον ΔΙΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, με τη χορηγία της εταιρίας ΑΚΑΡΠΟΡΤ Α.Ε και την υποστήριξη του Δήμου Ξηρομέρου. Ευχόμαστε καλές προπονήσεις και καλή διαμονή σε όλους.

ΑΜΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ






















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad