Γνωριμία με τον Αθλητισμό 2022 για 500 παιδιά 6-16 ετών στην Δυτική Ελλάδα - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

19 Σεπτεμβρίου 2022

Γνωριμία με τον Αθλητισμό 2022 για 500 παιδιά 6-16 ετών στην Δυτική Ελλάδα


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Γνωριμία με τον Αθλητισμό 2022 για 500 παιδιά 6-16 ετών στην Δυτική Ελλάδα

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας συνεχίζει να στηρίζει την επιτυχημένη δράση «Γνωριμία με τον Αθλητισμό» που διακρίθηκε σε ευρωπαϊκό επίπεδο και αναδεικνύει τη σημασία του αθλητισμού για την ψυχοσωματική υγεία, αλλά και την κοινωνική ανάπτυξη των παιδιών. Συγκεκριμένα, θα υποστηρίξει έμπρακτα παιδιά και εφήβους απόρων οικογενειών ωφελούμενων του ΤΕΒΑ ώστε να γνωρίσουν το ομαδικό άθλημα που αγαπούν. Το πρόγραμμα «Γνωριμία με τον Αθλητισμό 2022» υλοποιείται στο πλαίσιο των Συνοδευτικών Μέτρων του προγράμματος ΤΕΒΑ.

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος Νεκτάριος Φαρμάκης δήλωσε: «Μέσα από τη συνεργασία μας με τους αθλητικούς φορείς σε όλη την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, στην Αχαΐα, την Αιτωλοακαρνανία και την Ηλεία στηρίζουμε 500 περίπου παιδιά και εφήβους 6-16 ετών για τη συμμετοχή τους σε ομαδικά αθλήματα. Στόχος μας είναι τα παιδιά να γνωρίσουν και να αγαπήσουν τον αθλητισμό και τα οφέλη του. Να έχουν την ευκαιρία να μπουν στα γήπεδα και στους χώρους άθλησης. Να συμμετέχουν στο οργανωμένο παιχνίδι, να γνωρίσουν περισσότερους φίλους και να χτίσουν άμυνες για τη σωματική τους υγεία. Στο πλαίσιο αυτό καλούμε για συνεργασία και συμμετοχή τα Σωματεία, τους Συλλόγους και τις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου, Καλαθοσφαίρισης, Πετοσφαίρισης Χειροσφαίρισης, Στίβου, Κολύμβησης και Υδατοσφαίρισης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας ώστε μαζί να υποδεχτούμε παιδιά και εφήβους σε οργανωμένα αθλητικά προγράμματα που θα συμβάλλουν στη θετική σωματική συναισθηματική, γνωστική και κοινωνική τους ανάπτυξη».

Για το πρόγραμμα «Γνωριμία με τον Αθλητισμό 2022» οι φορείς του αθλητισμού, Σωματεία, Συλλόγους και Ακαδημίες Ποδοσφαίρου, Καλαθοσφαίρισης, Πετοσφαίριση (Βόλεϊ), Χειροσφαίρισης (Χαντμπωλ), Στίβου, Κολύμβησης και Υδατοσφαίρισης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2022. Κάθε αθλητικός φορέας μπορεί να συμμετέχει με έως δέκα (10) θέσεις την τρέχουσα περίοδο. Οι δέκα (10) θέσεις αντιστοιχούν σε δέκα (10) παιδιά ηλικίας 6 έως 16 ετών. Οι ενδιαφερόμενοι εκπρόσωποι των αθλητικών φορέων, που επιθυμούν να συμμετέχουν πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής που είναι αναρτημένη στον ιστότοπο της ΠΔΕ (www.pde.gov.gr/gr/enimerosi/deltia-tupou/item/17949-gnorimia-me-ton-athlitismo-2022-gia-500-paidia-616-eton-sti-dytiki-ellada.html) και να την αποστείλουν στο mail info@pdeteba.gr έως και τις 30 Σεπτεμβρίου 2022.

Περισσότερες πληροφορίες στην τηλεφωνική γραμμή 2611 100230 καθημερινά και ώρες 9:00 – 14:00 ή υποβάλετε το ερώτημα σας ηλεκτρονικά στο info@pdeteba.gr.

Το πρόγραμμα «Γνωριμία με τον Αθλητισμό 2022» προσφέρεται για τα παιδιά 6 – 16 ετών και υλοποιείται στο πλαίσιο των Συνοδευτικών Μέτρων του προγράμματος ΤΕΒΑ/ FEAD (Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad