Δήμος Ξηρομέρου: Πρόσκληση για την Αγροτική Περιφερειακή Έκθεση Αιτωλοακαρνανίας - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

16 Σεπτεμβρίου 2022

Δήμος Ξηρομέρου: Πρόσκληση για την Αγροτική Περιφερειακή Έκθεση Αιτωλοακαρνανίας


Ημερομηνία 16/09/2022

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ενημερώνουμε τους δημότες του Δήμου Ξηρομέρου, με αντικείμενο απασχόλησης στον αγροτοκτηνοτροφικό τομέα, ότι στις 30 Σεπτεμβρίου και έως 2 Οκτωβρίου στο Κεφαλόβρυσο Αιτωλικού, πρόκειται να πραγματοποιηθεί η «Αγροτική Περιφερειακή Έκθεση Αιτωλοακαρνανίας», με τη στήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Στην Έκθεση συμμετέχουν επιχειρήσεις Αγροτικών Προϊόντων και Μηχανημάτων και φορείς, προκειμένου να δοθεί η ευκαιρία στο εμπορικό και καταναλωτικό κοινό, να γνωρίσει και να εμπιστευτεί τα ιδιαίτερα αυτά προϊόντα και τις δράσεις των φορέων.

Σκοπός της Έκθεσης είναι η ενίσχυση της προβολής και προώθησης του ποιοτικού παραγόμενου αγροτικού προϊόντος στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και όσον μας αφορά, στον Δήμο Ξηρομέρου.

Στα πλαίσια αυτά ο Δήμος Ξηρομέρου, διαθέτει δωρεάν χώρο – περίπτερο, κατόπιν ενεργειών της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Καλούμε κάθε ενδιαφερόμενο να επικοινωνήσει με τον Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης κ. Ελευθέριο Μάντζαρη στο τηλέφωνο 6986605117 για περισσότερες λεπτομέρειες.

Παρακάτω επισυνάπτονται:
1. Το δελτίο τύπου της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, για περισσότερες πληροφορίες.
2. Η αίτηση συμμετοχής.

ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

Δελτίο Τύπου Αγροτικής Έκθεσης Αιτωλοακαρνανίας.pdf
Αίτηση δωρεάν συμμετοχής.pdf 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad