Η Λαϊκή Ενότητα πραγματοποιεί Πανελλαδική Συνδιάσκεψη στις 15 και 16 Οκτωβρίου 2022 - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

13 Οκτωβρίου 2022

Η Λαϊκή Ενότητα πραγματοποιεί Πανελλαδική Συνδιάσκεψη στις 15 και 16 Οκτωβρίου 2022


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Λαϊκή Ενότητα πραγματοποιεί Πανελλαδική Συνδιάσκεψη
στις 15 και 16 Οκτωβρίου 2022 στην Αθήνα, στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο (αίθουσα Κουτσομητόπουλου), Ιεράς Οδού 75, Βοτανικός.

Οι πολιτικές εξελίξεις, η λεηλασία των λαϊκών εισοδημάτων, το χτύπημα των δημοκρατικών, κοινωνικών και εργασιακών δικαιωμάτων από την κυβέρνηση καθιστούν πιο αναγκαία από ποτέ την ανάπτυξη της δράσης της Ριζοσπαστικής, Ανυπότακτης Αριστεράς.

Στα πλαίσια αυτά η Λαϊκή Ενότητα πραγματοποιεί Πανελλαδική Συνδιάσκεψη στις 15 και 16 Οκτωβρίου 2022 στην Αθήνα , στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο (αίθουσα Κουτσομητόπουλου) Ιεράς Οδού 75, Βοτανικός.

Ώρα προσέλευσης το Σάββατο 15 Οκτωβρίου 5.00μμ.

Ώρες πραγματοποίησης της Συνδιάσκεψης
Σάββατο 5 μμ μέχρι 9 μμ
Κυριακή 11 πμ μέχρι 5.30 μμ

Έχουν κληθεί και θα χαιρετήσουν το Σάββατο πολιτικές οργανώσεις και κόμματα της Αριστεράς, καθώς και πρόσωπα της Αριστεράς από την πολιτική , την επιστήμη, τον πολιτισμό και τα κινήματα.

Το Γραφείο Τύπου 13.10.2022


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad