Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη συμμετοχή το Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Α' Βοηθειών – ΚΑΡΠΑ στο Δήμο Ξηρομέρου - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

15 Οκτωβρίου 2022

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη συμμετοχή το Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Α' Βοηθειών – ΚΑΡΠΑ στο Δήμο Ξηρομέρου


Αστακός, 15/10/2022

Δελτίο Τύπου

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη συμμετοχή το Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Α' Βοηθειών – ΚΑΡΠΑ στο Δήμο Ξηρομέρου.

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2022 το πρωί, σε Αστακό και Μύτικα, το 4ωρο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Α΄ Βοηθειών – ΚΑΡΠΑ.

Η συμμετοχή των πολιτών ήταν μεγάλη, γεγονός που επιβεβαίωσε την αναγκαιότητα της συγκεκριμένης δράσης και την ανάγκη επανάληψής της και σε άλλες δημοτικές ενότητες του Δήμου μας. Ιδιαίτερη ικανοποίηση προκάλεσε το ενδιαφέρον πολλών πολιτών για ανάλογη εκπαίδευση και η ευαισθητοποίησή τους στην εθελοντική και κοινωνική προσφορά.

Οι συμμετέχοντες στη δράση, εκπαιδεύτηκαν εντελώς δωρεάν στις βασικές Α΄ Βοήθειες και στην Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ), καθώς έλαβαν και τη σχετική βεβαίωση παρακολούθησης.

Ο Δήμος Ξηρομέρου ευχαριστεί, το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων, στο οποίο ο Δήμος Ξηρομέρου είναι μέλος από τον Σεπτέμβριο του 2020, την συντονίστρια του ΕΔΔΥΠΠΥ στον Δήμο Ξηρομέρου κα Μαρία Σακουφάκη, τους διασώστες της Εθελοντικής Διασωστικής Ομάδας Κρίσεων ΕΔΟΚ, την 6η Υ.ΠΕ, το Κ.Υ. Μύτικα και τον Δ/ντη κ. Ιωάννη Χρόνη και την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Ξηρομέρου, για την άρτια διοργάνωση της συγκεκριμένης δράσης.

Ως Δήμος Ξηρομέρου θα συνεχίσουμε την διοργάνωση πολλαπλών δράσεων, μέσα από στοχευόμενα προγράμματα προαγωγής υγείας στην κοινότητα.

Εκ του Δήμου Ξηρομέρου

































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad