Στις εργασίες βελτίωσης της εισόδου του Αστακού ο Αντιπεριφερειάρχης Θανάσης Μαυρομμάτης - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad


14 Οκτωβρίου 2022

Στις εργασίες βελτίωσης της εισόδου του Αστακού ο Αντιπεριφερειάρχης Θανάσης Μαυρομμάτης


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Στις εργασίες βελτίωσης της εισόδου του Αστακού ο Αντιπεριφερειάρχης, Θανάσης Μαυρομμάτης

Στην είσοδο της πόλης του Αστακού, όπου εκτελούνται εργασίες αποκατάστασης και βελτίωσης του ασφαλτοτάπητα βρέθηκε σήμερα, Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2022 ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Έργων Θανάσης Μαυρομμάτης.

Συνοδευόμενος από τον Προϊστάμενο του Τμήματος Συγκοινωνιακών Έργων Παναγιώτη Κιτσοπάνο και τον Δημήτρη Κακογιάννη από το τμήμα συγκοινωνιακών έργων της έδρας, ενημερώθηκε για τον προγραμματισμό και την εξέλιξη της πορείας των παρεμβάσεων που συμβάλλουν περαιτέρω στην ασφάλεια του επαρχιακού οδικού δικτύου.

«Κάθε μέτρο οδικού δικτύου που κατασκευάζεται ή αναβαθμίζεται προσφέρει στον τόπο μας, πέρα από το προφανές των ασφαλών δρόμων, νέες αναπτυξιακές προοπτικές σε πολλαπλά επίπεδα. Ειδικά στην περίπτωση του Αστακού με τις υποδομές που υπάρχουν ήδη ή δημιουργούνται μιλάμε για θεαματική αναβάθμιση της περιοχής, η οποία περίμενε χρόνια το ενδιαφέρον της Περιφέρειας», δήλωσε ο Θανάσης Μαυρομμάτης.

Μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη υποδομών ήταν και ο Αντιδήμαρχος Αστακού Σωτήρης Μακρής που στη συνέχεια συνόδευσε τον κ. Μαυρομμάτη στο Δημαρχείο όπου και πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με τον Δήμαρχο Γιάννη Τριανταφυλλάκη και υπηρεσιακούς παράγοντες αναφορικά με τις παρεμβάσεις που προγραμματίζονται ή βρίσκονται σε εξέλιξη στην περιοχή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad