Ζώγας Νικόλαος: Οι απευθείας αναθέσεις συνεχίζονται και τελειωμό δεν έχουν - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

09 Οκτωβρίου 2022

Ζώγας Νικόλαος: Οι απευθείας αναθέσεις συνεχίζονται και τελειωμό δεν έχουν


ΔΥΣΤΥΧΩΣ η Ανικανότητα, η Αλαζονεία, η Άγνοια, η Ρουσφετολογία, η έλλειψη πολιτικής ευθύνης, το life style και τα επικοινωνιακά τρικ αλλά κυρίως η υποτίμηση της νοημοσύνης των Δημοτών 3 χρόνια τώρα, αποδείχτηκε ότι πρεσβεύουν τη Δημοτική αρχή.

Αφού δεν έχουν να προσφέρουν έργο πουθενά σε κανένα χωριό το Δήμου, το μόνο που κάνουν είναι, όπου ρίχνει πίσσα η Περιφέρεια να τρέχουν για φωτογραφίες και να τα παρουσιάζουν ως δική τους ενέργεια.

Και όσα λεφτά εγκρίνονται από τα Υπουργεία για όλους τους Δήμους όπως και στον δικό μας, τρέχουν να τα παρουσιάσουν δικά τους βάζοντας και μια παλιά φωτογραφία ότι δήθεν έτρεξαν αυτοί και οι Συνεργάτες τους.

Το μόνο που έμαθαν να κάνουν καλά είναι οι απευθείας και οι προφορικές Αναθέσεις.

Ξεπερνώντας την προηγούμενη Δημοτική αρχή.

Συγκεκριμένα τους 4 τελευταίους μήνες από 1η Ιουνίου 2022 έως και 5 Οκτωβρίου 2022 οι απευθείας αναθέσεις άγγιξαν το 1.324.972,66 € ένα εκατομμύριο τριακόσιες είκοσι τέσσερις χιλιάδες εννιακόσια εβδομήντα δύο ευρώ.

Ενδεικτικά θα αναφέρω μερικές εκ των οποίων:

1) 11.950,18€ προμήθεια μικροεργαλείων και μικρο υλικών στον Στράτο Κων/νο με έδρα Νεοχώρι Αιτ/νίας

2) 13.990,96€ προμήθεια υλικών μηχανημάτων και εξαρτημάτων Πολιτικής Προστασίας στον Στράτο Κων/νο με έδρα Νεοχώρι.

Και τα 2 παραπάνω την ίδια μέρα απευθείας ανάθεση.

3) 3.481,30€ Συντήρηση χορτοκοπτικών θαμνοκοπτικών και αλυσοπρίονων στον Στράτο Κων/νο με έδρα Νεοχώρι.

4) 24.468,86€ προμήθεια Μ.Α.Π. στον Στράτο Κων/νο με έδρα Νεοχώρι.

Μάλλον τα καταστήματα του Δήμου μας με τα συγκεκριμένα είδη έχουν εξαφανιστεί από τον χάρτη της Δημοτικής Αρχής, αλλά μην ανησυχείτε θα σας επισκεφτούν πριν από τις εκλογές για να σας χτυπήσουν την πλάτη ότι είναι εδώ και ενδιαφέρονται.

5) 16.822,58€ προμήθεια εξοπλισμού με την αιτιολογία του κατ' επειγόντως στο αντλιοστάσιο Βλυζιανών στον Γουρνάρη Θεόδωρο.

6) 20.150,00€ προμήθεια εξοπλισμού με την αιτιολογία του κατ' επειγόντως στα Αντλιοστάσια Αρχοντοχωρίου, Παναγούλας και Αγ. Ταξιάρχες Αλυζίας στον Γουρνάρη Θεόδωρο.

7) 12.995,20€ Τεχνική υποστήριξη εφαρμογών εσόδων.

8) 36.580,00€ για τακτοποίηση αυθαιρέτων.

9) 37.014,00€ για παροχή υπηρεσιών συμβουλευτικής, επιστημονικής υποστήριξης για την εκπόνηση επιχειρησιακού της εξασφάλισης κοινοχρήστων και κοινωφελών χώρων Δήμου.

Η κρίση ανήκει στους Δημότες.

Λόγω της ανικανότητας τους και λόγω έλλειψης εμπιστοσύνης από δικούς τους Δημοτικούς Συμβούλους δεν κατάφεραν να περάσουν τον κανονισμό Αποχέτευσης και από την Αλαζονεία τους άρχισαν να κατηγορούν τους απόντες Δημ. Συμβούλους αλλά και σε αυτούς που δεν ψήφισαν.

Και η ευθύνη φυσικά βαραίνει όλη την Αντιπολίτευση.

Και αναρωτιέμαι Αγαπητοί Συνδημότες Ποια συναίνεση και Ποια συζήτηση επιτρέπουν η Δημοτική αρχή;

Όταν σε κάθε Δημοτικό Συμβούλιο θέλουν να ακούγονται μόνοι τους και δεν δέχονται την διαφορετική άποψη, ειρωνεύονται, μας αποβάλλουν απειλώντας ότι θα καλέσουν την Αστυνομία.

Μετά από 3 χρόνια θυμήθηκαν τον Βιολογικό γιατί σε 1 χρόνο έχουμε εκλογές και τι θα πουν στους Δημότες;

Ότι φτιάξαμε μόνο 2 δρόμους με 500.000€ ;;;

Και ισχυρίζονται πως αν δεν υπάρξει κανονισμός δεν θα μπορέσει να γίνει Βιολογικός.

Σας παραθέτω τα σημεία που αναφέρονται μέσα στον κανονισμό τα οποία αναφέρουν ότι:

1) τα τέλη δικτύου Αποχέτευσης θα εισπράττονται μέσω των λογαριασμών Νερού και
2) σε περίπτωση που κάποιος καθυστερεί ή αρνείται να πληρώσει, ο Δήμος θα προβαίνει στην ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ (όπου σε αυτήν την περίπτωση ο ιδιοκτήτης θα πρέπει να πληρώσει ξανά τα τέλη σύνδεσης).




Πείτε τώρα Ποιοί Δημ. Σύμβουλοι είναι υπεύθυνοι και Ποιοι είναι οι Ανεύθυνοι;

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΤΑΒΕΒΛΗΜΕΝΗ, ΟΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΝΟΥΜΕ.

Έτσι και με τον Βιολογικό όπου δεν γνωρίζουμε ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ.

Γιατί φτιάχνουμε πρώτα τον Βιολογικό και έπειτα τον κανονισμό Διαμορφωμένο κατάλληλα με τις ανάγκες της κοινωνίας του Δήμου μας.

Υπάρχει Σοβαρότητα;

Μας λένε ότι τους είπε κάποιος από κάπου από την Περιφέρεια ότι αν γίνει δεν γίνει έτσι θα χαθούν τα χρήματα και δεν θα γίνει ο Βιολογικός.

Επιτέλους Αναλάβετε τις ευθύνες σας, αλλά 3 χρόνια τώρα δεν είστε ΑΞΙΟΙ να φτιάξετε τις Παιδικές χαρές του Δήμου, θα φτιάξετε τον Βιολογικό;

Τώρα που πλησιάζουν οι εκλογές Θα Θα Θα Θα φτιάξετε πολλά!!!

Με εκτίμηση
Ο Ανεξάρτητος Δημ. Σύμβουλος Ξηρομέρου
Ζώγας Νικόλαος






1 σχόλιο:

  1. Είναι θεσμική υποχρέωση του δημοτικου συμβουλίου του δήμου μας και κατα την άποψή μου,
    η καταρχήν ψήφιση του Κανονισμού λειτουργίας του τεχνικού έργου βιολογικού Αστακού,
    αφού κάθε δημοτική υπηρεσία που προσφέρει ο δήμος μας στους δημότες του, διέπεται απο τους αντίστοιχους δημοτικούς Κανονισμούς.
    Και βεβαίως αυτονόητο και σεβαστό δικαίωμα είναι προτάσεις δημοτικών συμβούλων συμπολίτευσης-αντιπολίτευσης του δήμου μας, επι των άρθρων ή παραγράφων του προτεινόμενου απο την δημοτική αρχή, Κανονισμού λειτουργίας του βιολογικού Αστακού.
    Σπύρος Ν. Γιαννέλης
    απλός υποστηρικτής της ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης
    του δήμου μας :《 Συμπολιτεία Ξηρομεριτών 》

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad