Χρηματοδότηση στους Δήμους Αγρινίου και Θέρμου για την αντιμετώπιση ζημιών και καταστροφών από τις Θεομηνίες - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

16 Νοεμβρίου 2022

Χρηματοδότηση στους Δήμους Αγρινίου και Θέρμου για την αντιμετώπιση ζημιών και καταστροφών από τις Θεομηνίες


ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ
Βουλευτής Ν. Αιτωλοακαρνανίας – ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα 16/11/2022

Εγκρίθηκε από τον αναπληρωτή Υπουργό κ. Στέλιο Πέτσα η χρηματοδότηση Δήμων της χώρας στο πλαίσιο της Πράξης «Επιχορήγηση των ΟΤΑ για «Πρόγραμμα πρόληψης και αντιμετώπισης ζημιών και καταστροφών που προκαλούνται από Θεομηνίες στους ΟΤΑ α ́ και β ́ βαθμού της Χώρας» στο «ΤΠΑ Υπουργείου Εσωτερικών 2021-2025» συνολικού προϋπολογισμού 1.840.000,00 €

Όσον αφορά την Αιτωλοακαρνανία, και πιο συγκεκριμένα τους δήμους Αγρινίου και Θέρμου το πόσο της χρηματοδότησης ανέρχεται σε συνολικό ύψος 500.000€ και 120.000 € αντίστοιχα για κάθε δήμο.

Ο κ. Καραγκούνης ευχαριστεί προσωπικά τον κ. Πέτσα για το ενδιαφέρον που επέδειξε και για τους δύο δήμους του νομού Αιτωλοακαρνανίας και την ένταξη τους στο πρόγραμμα επιχορήγησης για την πρόληψη και την αντιμετώπιση των καταστροφών που προκλήθηκαν τόσο στο νόμο όσο και σε ολόκληρη την χώρα από τα έντονα καιρικά φαινόμενα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad