Παναγιώτης Στάϊκος: Οι θεατρίνοι, ανίκανοι και ανεύθυνοι, οι οποίοι καθίστανται πλέον επικίνδυνοι!!! - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

30 Νοεμβρίου 2022

Παναγιώτης Στάϊκος: Οι θεατρίνοι, ανίκανοι και ανεύθυνοι, οι οποίοι καθίστανται πλέον επικίνδυνοι!!!


Οι θεατρίνοι, ανίκανοι και ανεύθυνοι, οι οποίοι καθίστανται πλέον επικίνδυνοι!!!

Το μόνο εύκολο που ήξεραν και μπορούσαν να κάνουν με στόχο το Lifestyle ήταν ο έντονος φωτοστολισμός της πλατείας του Αστακού, όταν στα περισσότερα χωριά του Δήμου μας είναι από πολύ φτωχικός έως ανύπαρκτος και μάλιστα δεν διδάσκονται από τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, που ο Δήμος του είναι ο πιο πλούσιος της Ηπειρωτικής Ελλάδας, ο οποίος στα πλαίσια εξοικονόμησης ενέργειας με περίσσια ευσυνειδησία κλείνει τα φώτα του στολισμού στις 11 το βράδυ, σε μια πόλη που όσοι την έχουμε ζήσει, γνωρίζουμε πως δεν κοιμάται ολόκληρο το 24ωρο ιδιαίτερα από τους φοιτητές και γενικά τους νέους ανθρώπους και τους πολλούς τουρίστες κυρίως από τους βόρειους γείτονες μας ακόμη και από πολλούς Τούρκους οι οποίοι επισκέπτονται συχνά την Θεσσαλονίκη μας, πέραν των υπόλοιπων τουριστών όλες τις εποχές από την Ελλάδα και το Εξωτερικό!!!

Και αυτοί με περίσσεια ασυνειδησία σε μια πλατεία που από τις 9 το βράδυ δεν κυκλοφορεί ψυχή για δείγμα, έχουν τα φώτα ανοιχτά μέχρι τις 7 το πρωί με αδιάψευστο τον φακό από το μπαλκόνι του σπιτιού μου, που φαίνεται πως έχει χαράξει, αλλά σε απόσταση λιγότερη των 300 μέτρων φαίνεται η πλήρης αδιαφορία και περιφρόνηση προς τους πολίτες με σκηνές βρωμιάς και εγκατάλειψης!!!

Μπράβο σας.

Άξιος ο μισθός σας!!!!

Και σαν να μην έφθαναν αυτές οι εικόνες ντροπής έρχεται και η ασυνειδησία τους, με την ψευτοσήμανση στην  λούμπα του οδοστρώματος (πρόσφατη άσφαλτος από την Περιφέρεια) ύστερα από την βλάβη του μεταλλικού αγωγού που υπάρχει δίπλα και τους είχα έγκαιρα  ότι μετά από περίπου 40 χρόνια σε βαλτώδες έδαφος έπρεπε να είχε αντικατασταθεί με πολυαιθυλένιο, γιατί  δεν θα έβγαζε τετραετία, για  να πάρει ο επόμενος Δήμαρχος την καυτή πατάτα και αυτοί με αγνόησαν, αγνοώντας τον πολύ μεγάλο κίνδυνο, αφού δυστυχώς πολλοί οδηγοί στο σημείο αυτό αναπτύσσουν πολύ μεγάλες ταχύτητες και την νύχτα ιδιαίτερα (το είδα χθες ερχόμενος από Πάτρα), να γίνει  δυστυχώς θανατηφόρο δυστύχημα, αν τύχει και τυφλώσει τον οδηγό με τα φώτα του άλλο όχημα.

Καλά βρε ασυνείδητοι πιστεύεται πως είναι σήμανση Ευρωπαϊκών προδιαγραφών με ένα κλεφτοφάναρο και δύο μέτρα σήμανση, το οποίο δε φαίνεται και καλά, όπως είναι κρυμμένο, ενώ η σήμανση στο εν λόγω σημείο πρέπει να άρχιζε από 300 τουλάχιστον μέτρα.

Διανοείστε κυνικά ασυνείδητοι πέραν των οικονομικών συνεπειών του Δήμου, την δικιά σας προσωπική ευθύνη σε ένα θανατηφόρο δυστύχημα στο σημείο αυτό και το πώς θα αντικρύσετε την μάνα ενός νεκρού νέου παιδιού της;;;;

Μήπως ακούει ο Διοικητής της Τροχαίας Μεσολογγίου, για να τους τραβήξει επί τέλους το αυτί;;;;

Μήπως δεν είπα αλήθειες κάνοντας ψεύτικη αντιπολίτευση και σας συκοφαντώ και θα πρέπει να σας ζητήσω και συγνώμη επειδή νοιάζομαι για τον τόπο μας και αγαπώ τους συνδημότες μου;;;;;

Ντροπή σας φτηνοί  θεατρίνοι και δεν φαντάζομαι,  να βγει η ουρά του θιάσου σας, εκείνος ο Γιαννέλης και να γράφει τις γνωστές μπούρδες περί Συμπολιτείας και λοιπά!!


Αστακός 29/11/2022

Παναγιώτης Στάικος
Επικεφαλής της Παράταξης
Αναζωογόνηση Ξηρομέρου










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad