Αγρίνιο: Μαθητής ξυλοκοπήθηκε από εξωσχολικούς - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

24 Δεκεμβρίου 2022

Αγρίνιο: Μαθητής ξυλοκοπήθηκε από εξωσχολικούς


Σοκ προκάλεσε σε καθηγητές και μαθητές το περιστατικό ξυλοδαρμού ανήλικου από εξωσχολικούς σε Λύκειο του Αγρινίου.

Το παιδί ξυλοκοπήθηκε άγρια από εξωσχολικούς μέσα στο σχολείο του, την περασμένη Πέμπτη και το αποτέλεσμα της επίθεσης ήταν να μεταφερθεί με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε πως φέρει συντριπτικό κάταγμα στο χέρι. Συγκεκριμένα, οι γιατροί διαπίστωσαν πως είχε σπάσει το χέρι του, από χτύπημα που δέχτηκε με γκλομπ!

Η επίθεση προκάλεσε την επέμβαση της Aστυνομίας, που ήδη έχει προχωρήσει σε δύο συλλήψεις. Η ομάδα των νεαρών δραστών αποτελείτο σύμφωνα με πληροφορίες από επτά άτομα. Οι λόγοι της επίθεσης δεν έχουν αποσαφηνιστεί, με την έρευνα να συνεχίζεται.

Δύο ανήλικους έχει συλλάβει μέχρι τώρα η αστυνομία για το σοκαριστικό περιστατικό ξυλοδαρμού μαθητή μέσα στο σχολείο του, στο Αγρίνιο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΛ.ΑΣ αναζητά αλλά πέντε άτομα που μετείχαν στο άγριο επεισόδιο.

Όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι της Πέμπτης στο 6ο Λύκειο Αγρινίου, όταν η ομάδα των «7» μπήκε στο προαύλιο του σχολικού συγκροτήματος αναζητώντας μαθητή, με τον οποίο όπως φαίνεται είχαν διαφορές. Όταν τον εντόπισαν άρχισαν να τον κυνηγούν μέσα στο σχολείο και να τον χτυπούν, παρά το γεγονός πως το περιστατικό έγινε αντιληπτό από καθηγητές που έσπευσαν να σταματήσουν τον καβγά.

Όμως ο ένας από τους δύο 16χρονους που συνελήφθησαν κατάφερε με γκλομπ, που είχε μαζί του να καταφέρει χτύπημα στο χέρι του μαθητή. Αμέσως στο σημείο έφθασε ασθενοφόρο που μετάφερε το θύμα στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι είχε πάθει κάταγμα στο χέρι από το χτύπημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad