Ρουμανία: Βίντεο ντοκουμέντο με τη στιγμή του δυστυχήματος - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

27 Δεκεμβρίου 2022

Ρουμανία: Βίντεο ντοκουμέντο με τη στιγμή του δυστυχήματος


Βίντεο - ντοκουμέντο από τη στιγμή της σύγκρουσης του λεωφορείου που μετέφερε Έλληνες τουρίστες στο Βουκουρέστι, έφερε στο φως το Romania TV.

Μέχρι στιγμής είναι το μοναδικό βίντεο που καταγράφει τη στιγμή του δυστυχήματος. Το λεωφορείο φαίνεται να προσπαθεί να περάσει την προστατευτική αψίδα πριν το τούνελ και φαίνεται η στιγμή του ατυχήματος.



Στη Ρουμανία ο γιος του Έλληνα που σκοτώθηκε στο δυστύχημα

Ο γιος του 53χρονου Νίκου Χλοψιού που σκοτώθηκε στο δυστύχημα της Παρασκευής, στην είσοδο του Pasajul Unirii, φτάνει στο Βουκουρέστι, όπου αναμένεται στο INML (ιατροδικαστική υπηρεσία), να αναγνωρίσει τη σορό του πατέρα του, σύμφωνα με τις νόμιμες διαδικασίες.

Ο γιος θα ξεκινήσει τα τυπικά για τον επαναπατρισμό της σωρού, ενώ δεν είναι ξεκάθαρο αν στην αναγνώριση θα συμμετάσχει και η σύζυγος του Έλληνα, καθώς η υγεία της γυναίκας δεν της επιτρέπει ακόμα να κινηθεί.

Οι συγγενείς του θύματος απηύθυναν έκκληση προς τις ρουμανικές αρχές, με την αδερφή του νεκρού Έλληνα να ζητά από τις ρουμανικές αρχές να εμπλακούν.

«Εγώ, ως αδερφή του εκλιπόντος, δεν θέλω να μηνύσω το ρουμανικό κράτος. Θέλω οι ρουμανικές αρχές να είναι μαζί μας, ο αδερφός μου δεν επέστρεψε. Θέλω να φέρουν στο σπίτι τη γυναίκα του αδερφού μου, την κυρία Χονδρονάσιου. Δεν μπορεί να έρθει με αεροπλάνο.

Ζητώ από τις αρχές, το Υπουργείο Υγείας, να καταστεί δυνατή η μεταφορά της κυρίας στο σπίτι με ασθενοφόρο. Να τη φέρουν εδώ, ή στα σύνορα, στον Προμαχώνα», είπε στον Antena 3, η αδερφή του άνδρα που έχασε τη ζωή του την Παρασκευή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad