Τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος: Σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ έπειτα από οξύ εγκεφαλικό - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

07 Ιανουαρίου 2023

Τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος: Σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ έπειτα από οξύ εγκεφαλικό


Σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Νοσοκομείου «Υγεία», νοσηλεύεται ο τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος.

Ο 82χρονος τέως μονάρχης, σύμφωνα με πληροφορίες υπέστη οξύ εγκεφαλικό επεισόδιο ενώ βρισκόταν στο σπίτι του στην Αθήνα, μεταφέρθηκε και εισήχθη εσπευσμένα στη ΜΕΘ του «Υγεία».

Τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, έχοντας και στο παρελθόν υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο ενώ το 2021 πνευμονικό οίδημα λόγω εισρόφησης.

Προσφάτως δε είχε νοσηλευθεί και πάλι λόγω λοίμωξης COVID-19, ενώ αντιμετωπίζει και κινητικά προβλήματα.

Υπενθυμίζεται ότι η τελευταία φορά που ο τέως βασιλιάς εμφανίστηκε δημόσια ήταν στις 19 Οκτωβρίου 2022 όπου και όπως ανέφεραν τα Παραπολιτικά, εντοπίστηκε μαζί με τη σύζυγό του, Άννα Μαρία, και τις αδελφές του, την πρώην βασίλισσα της Ισπανίας, Σοφία, και την Ειρήνη. Η οικογένεια του τέως βασιλιά αποχωρούσε από γνωστό μαγαζί επί της Βουκουρεστίου και Πανεπιστηµίου όπου λίγο πριν είχε γευματίσει.



Ο τέως, στο καροτσάκι, µε ρινικούς καθετήρες, απαραίτητους για οξυγονοθεραπεία, µιλούσε ήρεμα και σταθερά στους οικείους του. Όλοι τους, σε µια ήσυχη γωνιά καφέ-εστιατορίου, ντυμένοι απλά και σικάτα, δίχως να τραβούν τα βλέµµατα όσων έτυχαν να βρίσκονται στο κέντρο εκείνη την ώρα. Γευμάτισαν και αποχώρησαν. Βέβαια, ενώ διέσχιζαν την Ακαδηµίας, ένα ζευγάρι τουριστών αναγνώρισε τη Σοφία και, ενθουσιασµένοι, έτρεξαν προς το µέρος της, προκειµένου να χαιρετήσουν την ίδια και τους συγγενείς της. Οµοίως και ένας Ελληνας, ο οποίος αναγνώρισε τον τέως βασιλιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad