Φθορές σε καφετέριες του Αστακού: Πεταμένες καρέκλες, τραπέζια και σπασμένες γλάστρες (ΦΩΤΟ) - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

26 Φεβρουαρίου 2023

Φθορές σε καφετέριες του Αστακού: Πεταμένες καρέκλες, τραπέζια και σπασμένες γλάστρες (ΦΩΤΟ)


Φθορές προκάλεσαν άγνωστοι χθες βράδυ, σε καφετέριες του Αστακού. Έριξαν κάτω τραπέζια και καρέκλες, έσπασαν γλάστρες και έγραψαν με σπρέι σε τοίχο.

Αγανακτισμένος επαγγελματίας του Αστακού, γράφει στο facebook:

«Καλημέρα σας αλλά για μερικούς δεν είναι καλή μέρα θα κάνω μερικές ερωτήσεις γιατί ελεος βρε παιδιά τι σας φταίει η περιουσία του κάθε ανθρώπου η επιχειρηση του καθενός και αρχίζετε να κάνετε αυτό που είδαν το μάτια μου σήμερα σε μαγαζιά της παραλίας τραπέζια κάτω καρέκλες γλάστρες ριχμενες ξεριζωμένα τα λουλούδια σπασμένες γλάστρες έτσι τι νομίζουν ότι κάνουν τι φταίει ο καθένας άνθρωπος που βγάζει το ψωμί του Έλεος γίνετε άνθρωποι και μην κάνετε τα παληκάρια και τους νταιδες δεν σας φταίνε οι άλλοι σκεφτητε το λίγο λυπάμαι για όλα αυτά.»








πηγή: facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad