Διαβούλευση για την εφαρμογή Ολοκληρωμένων Χωρικών Επενδύσεων στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

07 Φεβρουαρίου 2023

Διαβούλευση για την εφαρμογή Ολοκληρωμένων Χωρικών Επενδύσεων στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας


Διαβούλευση για την εφαρμογή Ολοκληρωμένων Χωρικών Επενδύσεων στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας διοργανώνει συνάντηση εργασίας με θέμα Ολοκληρωμένες Χωρικές Επενδύσεις (ΟΧΕ & ΟΧΕ - ΒΑΑ), στο πλαίσιο του Προγράμματος «Δυτική Ελλάδα 2021-2027», την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 11.00 π.μ. – 14.00 μ.μ. στη Πάτρα, στο Πολιτιστικό Πολυχώρο Παλαιά Σφαγεία (Ακτή Δυμαίων 84).

Η συνάντηση αποτελεί τη συνέχεια της διαβούλευσης με τους 19 Δήμους της Δυτικής Ελλάδας για την εφαρμογή των Ολοκληρωμένων Χωρικών Επενδύσεωνκατά τηνέα Προγραμματική Περίοδο.

Θα παρουσιαστούν οι βασικές κατευθύνσεις για την Ολοκληρωμένη Εδαφική και Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη την προγραμματική περίοδο 2021-2027, τα αποτελέσματα της μελέτης για το σχεδιασμό, την επιλογή και τη προσαρμογή των Ολοκληρωμένων Χωρικών Επενδύσεων στη Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας καθώς και ο προγραμματισμός της εφαρμογής των επιλεγμένων στρατηγικών.

Θα υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης μέσω live-streaming, μέσω του συνδέσμου: https://youtube.com/live/lEs_CNnzLEs?feature=share


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad