Επιτροπή Αγώνα: Υπερ πάντων… το κόμμα. - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad


07 Φεβρουαρίου 2023

Επιτροπή Αγώνα: Υπερ πάντων… το κόμμα.


Υπερ πάντων… το κόμμα.

Με δεδομένη την στοχευμένη, και απαξιωτική για την κοινωνία συμπεριφορά του κόμματος της Ν.Δ, και σε κεντρικό επίπεδο, σε ότι αφορά την υπογραφή του Προεδρικού Διατάγματος για την ίδρυση της Π.Ο.Α.Υ Εχινάδων Νήσων και Αιτωλ/νίας και με αφορμή την κομματική εκδήλωση - Κοπή Πίτας της ΔΗΜ.Τ.Ο ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ που έγινε στις 04/02/23, η Επιτροπή Αγώνα επισημαίνει τα παρακάτω:

Τα κόμματα αποτελούν τους θεσμοθετημένους φορείς της Δημοκρατίας μας και οι δημοκρατικές διαδικασίες του διαλόγου εντός των οργάνων τους είναι το ζητούμενο, ώστε να επιτελέσουν το σκοπό τους, που δεν είναι άλλος από την έκφραση, την κατανόηση και τη δρομολόγηση εκείνων των πολιτικών, που θα λύνουν τα προβλήματα των κοινωνιών και όχι να δημιουργούν, με τις αποφάσεις τους καινούργια.

Το να υπάρχει εκκωφαντική και ένοχη ίσως σιωπή, αλλά και συγκατάθεση τους για το εν λόγω ζήτημα, των εκπροσώπων της Κυβέρνησης κεντρικά, είναι μια επιλογή που οι τοπικοί αιρετοί εκπρόσωποι της Κυβέρνησης κακώς και λαθεμένα ακολούθησαν.

Στην συγκεκριμένη εκδήλωση είδαμε ότι παρέστησαν και πέραν των κομματικών στελεχών και οι τρεις βουλευτές του κόμματος στο νομό μας, οι οποίοι ουδέποτε θέλησαν να συνομιλήσουν με την Επιτροπή Αγώνα και ουδέποτε στήριξαν το αίτημα μας, για την αφαίρεση από την Σ.Μ.Π.Ε του παράκτιου τμήματος από την Π.Ο.Α.Υ.

Επίσης ποτέ δεν μπήκαν στον κόπο να μας ενημερώσουν, ποιοι οικονομικοί και κοινωνικοί λόγοι τους οδήγησαν στην απόφαση να είναι υπέρ της ίδρυσης της Π.Ο.Α.Υ.

Ορκισμένοι και φανατικοί των κομματικών και κυβερνητικών, κεντρικά επιλογών, ξέχασαν ότι εκπροσωπούν τους πολίτες του Ξηρομέρου και τα συμφέροντα τους και έδρασαν εις βάρος τους, ώστε να επικρατήσουν τα συμφέροντα του λόμπι των επιχειρηματιών του κλάδου των υδατοκαλλιεργειών.

Πρέπει να μας πουν γιατί το έπραξαν.

Και οι τρεις συνυπέγραψαν, με την Κυβέρνηση που στηρίζουν, την θεσμοθέτηση του Προεδρικού Διατάγματος (Π.Δ) της Π.Ο.Α.Υ και ως εκ τούτου και την θανατική μας καταδίκη.

Αυτή τη συμπεριφορά τη θέτουμε στο προεκλογικό διάλογο, όπως και την από δω και πέρα συμπεριφορά των υποψηφίων βουλευτών.

Έχουν χρέος απέναντι στην κοινωνία που τους έστειλε στα έδρανα της Βουλής, από αύριο κιόλας να πάνε στο Πρωθυπουργό τους και να του ζητήσουν την αφαίρεση του παραλιακού μετώπου Αστακού - Μύτικα και Νήσος Κάλαμος από την Π.Ο.Α.Υ., διαφορετικά θα είναι πάντα υπόλογοι και υπεύθυνοι για την καταστροφή του όμορφου τόπου μας.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ
ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΚΑΛΑΜΟΥ - ΚΑΣΤΟΥ
ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ Π.Ο.Α.Υ ΕΧΙΝΑΔΩΝ
ΝΗΣΩΝ ΚΑΙ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad