Εκδήλωση προαγωγής υγείας του ΕΔΔΥΠΠΥ: ''Υγεία για όλους'' την Παρασκευή 7 Απριλίου - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

06 Απριλίου 2023

Εκδήλωση προαγωγής υγείας του ΕΔΔΥΠΠΥ: ''Υγεία για όλους'' την Παρασκευή 7 Απριλίου


Ημερομηνία 6.4.2023

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Δήμος Ξηρομέρου από τον Σεπτέμβριο του 2020 είναι μέλος του Δικτύου Υγιών Πόλεων και στο πλαίσιο αυτό συμμετέχει στις δράσεις και στις εκδηλώσεις του δικτύου.

Το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων του Π.Ο.Υ., έχει ως αποκλειστικό του σκοπό την Πρόληψη των Νοσημάτων, την Προαγωγή της Υγείας, τον Προσυμπτωματικό Έλεγχο των πληθυσμιακών ομάδων υψηλού κινδύνου και γενικότερα την προώθηση ολοκληρωμένων Πολιτικών και Δράσεων στο πεδίο της Δημόσιας Υγείας. Δραστηριοποιείται κυρίως στους τομείς της Υγειονομικής Ενημέρωσης, της Προστασίας του Περιβάλλοντος και της Προληπτικής Ιατρικής.

Το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων συνδράμει τις Δημοτικές Αρχές στις προτεραιότητες και στην υλοποίηση προγραμμάτων και δράσεων που επιδιώκουν τη βελτίωση της υγείας του πληθυσμού τους.

Με βάσει αυτόν τον στόχο, προσκαλεί την εκπαιδευτική κοινότητα και τους γονείς να συμμετάσχουν σε διαδικτυακό πρόγραμμα προαγωγής υγείας που αναφέρεται σε επίκαιρα θέματα που απασχολούν την συμπεριφορά των παιδιών στην οικογένεια και στο σχολείο κλπ.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συμμετοχή σας και είμαστε στην διάθεσή σας για διευκρινήσεις εάν χρειαστεί.

Επισυνάπτουμε παρακάτω την πρόσκληση.

Εκ του Δήμου Ξηρομέρου

----------------------------------

Με ιδιαίτερη χαρά, σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στη δράση που διοργανώνεται από το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων του Π.Ο.Υ. και το Δήμο Αλίμου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας, στις 7 Απριλίου και ώρες 10:00 με 13:00. Η δράση τελεί υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής και του Ι.Σ.Α. και θα πραγματοποιηθεί, στην Παραλία Ακτή του Ηλίου στον Άλιμο, με θέμα «Υγεία για Όλους».

Σκοπός της Δράσης είναι η ευαισθητοποίηση παιδιών και ενηλίκων για θέματα Υγείας και Φυσικής Άσκησης!

Οι μικροί μας φίλοι θα μπορέσουν να έρθουν σε μία πρώτη επαφή με ποικιλία αθλοπαιδιών ενώ μικροί και μεγάλοι θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν σεμινάριο Ά βοηθειών από την Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Κρίσεων (Ε.Δ.Ο.Κ.)

Για την πληρέστερη ενημέρωση των Δημοτών σας, επισυνάπτουμε την πρόσκληση καθώς και σύνδεσμο στο Facebook https://fb.me/e/15MabLP4Z και σας παρακαλούμε όπως την δημοσιεύστε στον τοπικό τύπο, στην ιστοσελίδα του Δήμου, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Για να δείτε την πρόσκληση της Δράσης πατήστε εδώ.

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τη δράση μπορείτε να επικοινωνήσετε στο e-mail kepygeias@eddyppy.gr ή στο info@eddyppy.gr.

Εκ μέρους του
Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων του Π.Ο.Υ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad