Συμμετοχή του Καραμούζειου Γυμνασίου Αστακού στο 18ο μαθητικό φεστιβάλ παραδοσιακών χορών στο Θέρμο (φώτο-βίντεο) - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

14 Μαΐου 2023

Συμμετοχή του Καραμούζειου Γυμνασίου Αστακού στο 18ο μαθητικό φεστιβάλ παραδοσιακών χορών στο Θέρμο (φώτο-βίντεο)


Με μία εξαιρετική συμμετοχή στο 18ο Μαθητικό Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών, την Κυριακή 14 Μαϊου, το Καραμούζειο Γυμνάσιο Αστακού, χόρεψε εκπροσωπώντας με απόλυτη επιτυχία τον Αστακό και τον Δήμο Ξηρομέρου ευρύτερα, παραδοσιακούς χορούς από τις Κυκλάδες και την Εύβοια.

Μιλάμε για το 18ο Μαθητικό Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών που έγινε στο όμορφο Θέρμο, με συμμετοχές δεκατριών σχολείων από την Αιτωλοακαρνανία, με 230 μαθητές και 20 εκπαιδευτικούς.

Την ευθύνη της διοργάνωσης είχαν το Κέντρο Πολιτισμού του Δήμου Θέρμου και η Διεύθυνση Β/θμιας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας.

Τα θερμά μας συγχαρητήρια σε όλη την σχολική κοινότητα του Καραμούζειου Γυμνάσιου Αστακού, στους μαθητές, στη Διεύθυνση του Σχολείου, στο Σύλλογο Διδασκόντων, στους υπεύθυνους καθηγητές του χορευτικού, στους γονείς.













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad