Δυναμικό αγωνιστικό αποτύπωμα άφησαν οι μικροί του Κένταυρου Αστακού στα Ιωάννινα - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

14 Μαΐου 2023

Δυναμικό αγωνιστικό αποτύπωμα άφησαν οι μικροί του Κένταυρου Αστακού στα Ιωάννινα


ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΑΠΟΤΎΠΩΜΑ ΑΦΗΣΑΝ ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΤΟΥ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ "FRIENDS MEETING 2023" ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ..!!

Σε ένα από τα καλύτερα φιλικά πρωταθλήματα που πραγματοποιούνται στο χώρο του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ έλαβε μέρος ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ το Σάββατο 13 Μαΐου 2023 το οποίο διεξήχθη στο κλειστό Στάδιο του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία ο ΑΜΣ ΔΙΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ.

Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν 15 ΣΥΛΛΟΓΟΙ κυρίως από ΗΠΕΙΡΟ - ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ - ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ.

Ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ έλαβε μέρος με τους μικρούς του αθλητές με σκοπό την αγωνιστική τους εξέλιξη, την απόκτηση εμπειριών και φυσικά την επιβράβευση της προσπάθειας τους... Οι μικροί του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ είχαν μια δυναμική παρουσία, έδειξαν ότι βρίσκονται αγωνιστικά στο σωστό δρόμο και έχουν τις βάσεις για να πρωταγωνιστησουν στο μέλλον. 

Η όλη εκδήλωση εξελίχθηκε σε μια γιορτή όπως επιβάλει η φιλοσοφία του αθλήματος, και σε αυτό συνέβαλαν ο διοργανωτής που πρόσεξε κάθε λεπτομέρεια, η όμορφη εικόνα του Σταδίου, η άψογη συνεργασία των Δασκάλων και φυσικά τα χαμόγελα και η χαρά των μικρών αθλητών. 

Τα συγχαρητήρια μας σε όσους συνέβαλαν σε αυτή την άρτια διοργάνωση, φυσικά στους μικρούς αθλητές του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ για την δυναμική τους παρουσία καθώς και στους δύο μεγαλύτερους αθλητές ΔΟΥΡΟΥΚΗ Ζωη και ΧΑΡΙΖΙ Κεισι οι οποίοι σε ρόλο βοηθού καθοδηγησαν αγωνιστικά τα παιδιά με άψογο τρόπο.

Να σημειώσουμε ότι τα έξοδα μεταφοράς των αθλητών κάλυψε και αυτή την φορά στα πλαίσια της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης η ΕΛΟΠΥ την οποία ευχαριστούμε. Συνεχίζουμε για την συμμετοχή μας στην επόμενη διοργάνωση...

Σας ευχαριστούμε.

(κλικ στις φωτογραφίες για μεγέθυνση)
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad