Με 2 Χρυσά, 1 Ασημένιο και 1 Χάλκινο γύρισε η αποστολή του Κένταυρου από τα Τίρανα - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

07 Μαΐου 2023

Με 2 Χρυσά, 1 Ασημένιο και 1 Χάλκινο γύρισε η αποστολή του Κένταυρου από τα Τίρανα


2 ΧΡΥΣΑ - 1 ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΚΑΙ 1 ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ "TOP TIRANA OPEN".

Στην πόλη των Τιράνων ταξίδεψε η αποστολή του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ στις 5 Μαΐου 2023 όπου έλαβε μέρος στο Διεθνές πρωτάθλημα Ταεκβοντο με την επωνυμία "TOP TIRANA OPEN" στο οποίο συμμετείχαν σύλλογοι κυρίως από ευρωπαϊκές χώρες αλλά και από Ασία.

Ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ συμμετείχε με 4 αθλητές οι οποίοι μετά από νικηφόρους αγώνες κατάφεραν και οι τέσσερις να ανέβουν στο βάθρο των νικητών, μάλιστα οι δύο στο υψηλότερο σκαλί κατακτώντας το ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ στην κατηγορία τους..!!

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ

- ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ: ΚΟΛΟΚΟΥΡΑ Μαρια κατ. Β'- 47 κιλά κορασιδων
- ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ: ΤΣΑΡΚΟΣ Κωνσταντίνος κατ. Β' - 45 κιλά παιδων
- ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ: ΧΑΡΙΖΙ Κεισυ κατ. Α' - 53 κιλά γυναικων
- ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ: ΒΟΥΡΤΣΑΣ Δημοσθένης κατ. Α' - 53 κιλά παιδων

Το αποτέλεσμα της προσπάθειας των αθλητών πέρα από ικανοποιητικό είναι και ελπιδοφόρο αφού ιδιαίτερα οι τρεις από τους τέσσερις αθλητές είναι σε μικρή ηλικία με όλο το αγωνιστικό μέλλον μπροστά τους..!!

Η αποστολή επέστρεψε την Κυριακή 7 Μαΐου με τους αθλητές μας εκτός των μεταλλίων να φέρουν μαζί τους σημαντικές εμπειρίες και παραστάσεις που αποκόμισαν από το πρωτάθλημα, αλλά και από την γενικότερη παραμονή τους στη γειτονική χώρα.

Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά για την επιτυχία τους. Ευχόμαστε καλή πορεία στη συνέχεια.

Ευχαριστούμε τους γονείς για την στήριξη και την συνεργασία, όπως επίσης και την Ελληνική Οργάνωση Παραγωγών Υδατοκαλλιεργειας (ΕΛΟΠΥ) η οποία στήριξε την προσπάθεια των παιδιών καλύπτοντας τα έξοδα της αποστολής...

ΑΜΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ



























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad