Δύο άδειες για πλωτές εξέδρες εγκρίθηκαν σε Αστακό και Λευκάδα - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

08 Μαΐου 2023

Δύο άδειες για πλωτές εξέδρες εγκρίθηκαν σε Αστακό και Λευκάδα


Δύο άδειες για πλωτές εξέδρες εγκρίθηκαν από τους αρμόδιους φορείς, προς τοποθέτηση σε θαλάσσιες περιοχές του Αστακού και της Λευκάδας.

Ειδικότερα, η Γενική Γραμματεία Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων, ενέκρινε την τοποθέτηση πλωτής εξέδρας, συνολικού εμβαδού 115 τ.μ., στη θέση Εσχατολάγκαδο εντός ζώνης λιμένα Αστακού, με σκοπό την χρήση της για την πρόσδεση σκαφών, για λογαριασμό του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ξηρομέρου.

Σημειώνεται ότι η πρόσβαση προς και από την πλωτή εξέδρα, θα γίνεται με την τοποθέτηση και χρήση ενός διαδρόμου σύνδεσης συνολικής επιφάνειας 5,40 τ.μ. με απλή έδραση στον βυθό.

Παράλληλα, η Γενική Γραμματεία Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων, ενέκρινε την τοποθέτηση πλωτής εξέδρας, συνολικού εμβαδού 86,40 τ.μ. στη θαλάσσια ζώνη λιμένα Νικιάνας Λευκάδας, με σκοπό την χρήση της για την πρόσδεση σκαφών, για λογαριασμό του κ. ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΥ Παναγιώτη. Η πρόσβαση προς και από την πλωτή εξέδρα, θα γίνεται με τη χρήση διαδρόμου σύνδεσης συνολικής επιφάνειας 7,80 τ.μ., με απλή έδραση στον βυθό.

Σημειώνεται ότι δεν επιτρέπεται η χρήση των πλωτών εξεδρών για εγκατάσταση και λειτουργία εστιατορίων ή κέντρων αναψυχής, ούτε δύνανται να εξυπηρετούν θέσεις μόνιμου ελλιμενισμού σκαφών ή διαφημιστικούς σκοπούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad