Βασίλης Κικίλιας για μαρίνα στην Πάλαιρο: "Η ισόρροπη τουριστική ανάπτυξη δημιουργεί θέσεις εργασίας και στηρίζει τις τοπικές οικονομίες" - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

05 Μαΐου 2023

Βασίλης Κικίλιας για μαρίνα στην Πάλαιρο: "Η ισόρροπη τουριστική ανάπτυξη δημιουργεί θέσεις εργασίας και στηρίζει τις τοπικές οικονομίες"


Βασίλης Κικίλιας για μαρίνα στην Πάλαιρο: "Η ισόρροπη τουριστική ανάπτυξη δημιουργεί θέσεις εργασίας και στηρίζει τις τοπικές οικονομίες"

Υπεγράφη από τον Υπουργό Τουρισμού Βασίλη Κικίλια και τον Δήμαρχο Ακτίου- Βόνιτσας Γιώργο Αποστολάκη, παρουσία του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας της ΝΔ, Κώστα Καραγκούνη, η παραχώρηση της μαρίνας Παλαίρου στο δήμο Ακτίου- Βόνιτσας.

Η μαρίνα Παλαίρου, με έκταση θαλάσσιας ζώνης συνολικής επιφάνειας 164 στρεμμάτων και δυναμικότητα 400 θέσεων ελλιμενισμού σκαφών αναψυχής, θα αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες μαρίνες της χώρας.

Στη χερσαία ζώνη θα επιτρέπονται δραστηριότητες όπως σούπερ μάρκετ, εμπορικά καταστήματα, εστιατόρια, αναψυκτήρια, ξενοδοχείο κ.α.

“Η ισόρροπη τουριστική ανάπτυξη και στης 13 περιφέρειες της χώρας, δημιουργεί θέσεις εργασίας και στηρίζει τις τοπικές οικονομίες” ανέφερε σε ανάρτηση του στο Twitter ο Υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad