Δήμος Ξηρομέρου: Μεγάλη συμμετοχή των δημοτών στη δωρεάν μέτρηση αξιολόγησης της νεφρικής λειτουργίας - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

05 Μαΐου 2023

Δήμος Ξηρομέρου: Μεγάλη συμμετοχή των δημοτών στη δωρεάν μέτρηση αξιολόγησης της νεφρικής λειτουργίας


Ο Δήμος Ξηρομέρου και η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου, πραγματοποίησαν με εξαιρετική επιτυχία την Πέμπτη 4 Μαΐου, προληπτική δράση για τον έλεγχο της νεφρικής λειτουργίας σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Έρευνας και Εκπαίδευσης στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.

Τα σύγχρονα νοσήματα, οι χρόνιες ασθένειες, οι συννοσηρότητες στην κοινότητα αυξάνονται συνεχώς. Επομένως η πρόληψη, η προαγωγή υγείας και η εκπαίδευση των πολιτών σε θέματα υγείας αποτελεί προτεραιότητα.

Ο Δήμος μας αντιλαμβάνοντας αυτή την αναγκαιότητα, συνεχίζει να συνεργάζεται με επιστημονικούς φορείς, δομές υγείας, Πανεπιστημιακά Ιδρύματα για αυτό το σκοπό.

Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο κ. Στάθη Σκληρό και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Εταιρείας Έρευνας και Εκπαίδευσης στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας για την συνεργασία και την προσφορά του στην πραγματοποίηση της δράσης και τους συγχαίρουμε για το έργο που επιτελούν στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.

Ιδιαιτέρα ευχαριστούμε τους πολίτες/δημότες μας για την προσέλευσή τους, η οποία αυτή την φορά ήταν η μεγαλύτερη από κάθε άλλη φορά και δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε προς αυτή την κατεύθυνση: την προαγωγή και την προάσπιση της κοινοτικής υγείας.

ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad