Κώστας Γεωργούλας: «Ξεβρα…στηκε» η παράταξη Γαλούνη και δίνει τα χέρια με Τριανταφυλλάκη - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

25 Μαΐου 2023

Κώστας Γεωργούλας: «Ξεβρα…στηκε» η παράταξη Γαλούνη και δίνει τα χέρια με Τριανταφυλλάκη


Για τους γνώστες των τοπικών δεν αποτέλεσε κεραυνό εν αιθρία η προσχώρηση του Θωμά Ρετούλη στην παράταξη της δημοτικής αρχής.

Για τους έχοντες γνώση και επίγνωση της παράταξης Γαλούνη, έχουμε συνειδητοποιήσει από καιρό ότι Τριανταφυλλάκης – Γαλούνης τα έχουν βρει κάτω από το τραπέζι. Η προχώρηση του Θωμά Ρετούλη του δεξιού χεριού του Ερωτόκριτου Γαλούνη «ξεγυμνώνει» το υποτιθέμενο όραμα της παράταξης Γαλούνη και «ξε... βράζει» τις όποιες φιλοδοξίες του καταρρέοντος ηγεμόνα ο οποίος στη δύση της πολιτικής του καριέρας προσπαθεί απεγνωσμένα να εξαργυρώσει την εναπομείνουσα δυναμική του με όσους του απομείνανε δίπλα του. Εμείς, ο Κώστας Γεωργούλας, ο Θεόδωρος Λιβάνης, ο Απόστολος Πανταζής και ο Παναγιώτης Γαζέτας, εντοπίσαμε εγκαίρως τις προθέσεις του, με ήθος, αξιοπρέπεια και ευθύνη απέναντι στους συμπολίτες μας, αποχωρήσαμε από αυτή την παράταξη που εξελίσσεται σε ένα ευκαιριακό μόρφωμα και προσκολλείται σταδιακά στη δημοτική αρχή.

Θα ήθελα να κάνω πρόσκληση στα εναπομείναντα μέλη της παράταξης Δυνατό Ξηρόμερο να πορευτούμε μαζί στην νέα παράταξη με αρχηγό τον Αλέξανδρο Σάββα. Ο άνθρωπος. Ο Αδέκαστος. Ο Πρόεδρος Εφετών. Προσιτός και δίπλα στους ανθρώπους.

Ο μη επαγγελματίας της πολιτικής.

Με ένσημα πραγματικής εργασίας. Η ήρεμη δύναμη. Με ήθος και εντιμότητα.

Ο Γαλούνης προτίμησε τον Τριανταφυλλάκη, το οικείο περιβάλλον του, της συντήρησης, της κλίκας και της διαπλοκής! Εμείς συνεχίζουμε ανεξάρτητοι, αδέσμευτοι για την μεγάλη αλλαγή, με καθαρά χέρια για μια νέα μέρα στο Ξηρόμερο!

Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ξηρομέρου
Γεωργούλας Κωνσταντίνος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad