ΚΚΕ: Πρόγραμμα ομιλιών του Νίκου Παπαναστάση - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

09 Μαΐου 2023

ΚΚΕ: Πρόγραμμα ομιλιών του Νίκου Παπαναστάση


Το πρόγραμμα ομιλιών του Νίκου Παπαναστάση, βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ και εκ νέου υποψήφιου, αντισυνταγματάρχη ε.α.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Τρίτη 9 Μάη, 8:30 μμ, θα μιλήσει σε συγκέντρωση της Κομματικής Οργάνωσης Αμφιλοχίας, στην πλατείας της πόλης. Θα χαιρετήσει η Ειρήνη Κωνσταντακοπούλου, υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας και υποψήφια Δήμαρχος Αμφιλοχίας, με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Τετάρτη 10 Μάη, 8:30 μμ, θα μιλήσει σε συγκέντρωση της Κομματική Οργάνωσης Αιτωλικού-Οινιαδών, στην κεντρική πλατεία του Αιτωλικού. Θα χαιρετήσει η Βάνα Πατρινού, υποψήφια Δήμαρχος Μεσολογγίου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Πέμπτη 11 Μάη, 12:00 μμ, θα μιλήσει σε σύσκεψη στο καφενείο «Αφοί Τσουνάκα», στην Πάλαιρο.

Πέμπτη 11 Μάη, 8:30 μμ, θα μιλήσει σε συγκέντρωση της Κομματικής Οργάνωσης Ακτίου-Βόνιτσας, στο λιμάνι της Βόνιτσας. Θα χαιρετήσει η Ειρήνη Κωνσταντακοπούλου, υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας και ο Νώντας Μωραΐτης, υποψήφιος Δήμαρχος Ακτίου-Βόνιτσας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Παρασκευή 12 Μάη, 8:30 μμ, θα μιλήσει σε συγκέντρωση της Κομματικής Οργάνωσης Ναυπάκτου, στο λιμάνι της πόλης. Θα χαιρετήσει ο Κώστας Σιέττος, υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, καθηγητής Εφαρμοσμένων Μαθηματικών του Πανεπιστημίου της Νάπολης.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad