Δήλωση Μάριου Σαλμά για την έγκριση σύμβασης κατασκευής ΧΥΤΑ Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

09 Μαΐου 2023

Δήλωση Μάριου Σαλμά για την έγκριση σύμβασης κατασκευής ΧΥΤΑ Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου


Έγκριση σύμβασης κατασκευής ΧΥΤΑ Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου

Ο καθηγητής Μάριος Σαλμάς και υποψήφιος Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας αναφορικά με την δρομολόγηση της σύμβασης για το ΧΥΤΑ Μεσολογγίου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Με μεγάλη μου χαρά ενημερώθηκα για την έγκριση από το Ελεγκτικό Συνέδριο της σύμβασης κατασκευής του ΧΥΤΑ Μεσολογγίου. Είναι ένα έργο το οποίο θα δώσει οριστική λύση στην αποκομιδή των σκουπιδιών στο δήμο της Ιεράς Πόλεως. Αισθάνομαι βαθύτατη ικανοποίηση, διότι συνέβαλλα ουσιαστικά σε αυτό το σημαντικό έργο, όταν ακριβώς σαν σήμερα πριν από ένα χρόνο, ύστερα από αίτημα του δημάρχου Μεσολογγίου κύριου Κώστα Λύρου, συναντηθήκαμε με τον αναπληρωτή υπουργό εσωτερικών, κύριο Στέλλιο Πέτσα, προκειμένου να του ζητήσουμε να χρηματοδοτηθεί για να προχωρήσει το έργο του ΧΥΤΑ. Ο κύριος Πέτσας δέχτηκε το αίτημα του δήμου και χρηματοδότησε το έργο το οποίο ευελπιστώ ότι σύντομα θα είναι ολοκληρωμένο».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad