Η περιβαλλοντική εκδήλωση της Ευρώπης #EUGreenWeek 2023 και στον Δήμο Ξηρομέρου - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

03 Ιουνίου 2023

Η περιβαλλοντική εκδήλωση της Ευρώπης #EUGreenWeek 2023 και στον Δήμο Ξηρομέρου


O Δήμος Ξηρομέρου φιλοξενεί ξανά φέτος τη μεγαλύτερη περιβαλλοντική εκδήλωση της Ευρώπης #EUGreenWeek 2023 και απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα σε όσους συλλόγους επιθυμούν να συμμετέχουν στην πολυθεματική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στον Αχελώο -Λίμνη Στράτου την Κυριακή 18 Ιουνίου 2023.

Την Δευτέρα 5 Ιουνίου ο Δήμος Ξηρομέρου, θα υποδεχθεί φυσιολάτρες φοιτητές και καθηγητές από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, που έρχονται στα πλαίσια των εκδηλώσεων αυτών, να γνωρίσουν το βελανιδοδάσος Ξηρομέρου.

Οι Σύλλογοι που επιθυμούν τη συμμετοχή τους να επικοινωνήσουν με το 2641360613 κα Τσακανίκα και 6945915846 κα Ταπραντζή για κράτηση της θέσης.

ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad