Γεωργία Λαδά: 10 Λόγοι για να στηρίξετε τον Α. Σάββα - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

24 Σεπτεμβρίου 2023

Γεωργία Λαδά: 10 Λόγοι για να στηρίξετε τον Α. Σάββα


10 Λόγοι για να στηρίξετε τον Α. Σάββα
 
Της Γεωργίας Λαδά

Πριν σχεδόν δύο μήνες είχα την τιμή να γνωρίσω το κο Αλέξανδρο Σάββα και να δεχτώ την πρότασή του για συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του. Θα προσπαθήσω μέσα σε λίγες γραμμές να αποτυπώσω τους λόγους που με έκαναν να στηρίξω την προσπάθειά του και έχω την εντύπωση ότι με αυτόν τον τρόπο θα βοηθήσω κάποιους να πάρουν την τελική τους απόφαση στη ψήφο.

1. Πρόκειται για έναν μορφωμένο άνθρωπο. Θεωρώ άκομψο από μέρους μου να μιλήσω για τις τόσες σπουδές που τον έχουν αναδείξει σε σπουδαίο μέλος της επιστημονικής κοινότητας.
2. Πρόκειται για έναν άνθρωπο που μεγάλωσε από αγρότες γονείς. Είναι γνώστης των δυσκολιών που περνάνε οι οικογένειες της υπαίθρου και ο αγροτικός πληθυσμός του δήμου μας.
3. Πρόκειται για ένα άνθρωπο που αγαπάει τον τόπο του. Ο ίδιος δηλώνει λάτρης του μέρους που μεγάλωσε. Όντας γνήσιος Ξηρομερίτης, ασχολήθηκε και ασχολείται ενεργά με τοπικούς συνδέσμους και οργανώσεις.
4. Πρόκειται για έναν άφθαρτο άνθρωπο από την πολιτική. Λόγω και της πρότερης θέσης του στο δικαστικό σώμα δεν υπάρχει η παραμικρή αμφισβήτηση για το ήθος και τις αξίες που εκφράζει.
5. Πρόκειται για έναν άνθρωπο που ξεχωρίζει για την ευγένειά του. Ποτέ δεν το έχω ακούσει σε αυτούς του δύο μήνες να κατηγορεί επί προσωπικού κάποιον. Στο πρόσωπό του είναι ζωγραφισμένα η πραότητα και το χαμόγελο που τον χαρακτηρίζουν.
6. Πρόκειται για έναν ηγέτη. Ακούω συνέχεια ότι οι άνθρωποι που τον πλαισιώνουν θα τον κατευθύνουν αυτοί κτλ κτλ. Εγώ σε αντίθεση βλέπω έναν άνθρωπο που με ηρεμία και σύνεση «δίνει» κατευθυντήριες γραμμές σε όλους εμάς και στέκεται με υπομονή συμβουλεύοντας μας.
7. Πρόκειται για έναν άνθρωπο που δεν έχει σχέση με την υπεροψία. Μένει στα φώτα της δημοσιότητας τόσο όσο και δεν τα κυνηγά.
8. Πρόκειται για έναν άνθρωπο που γνωρίζει την ιστορία του τόπου μας καθώς και έχει συγγράψει για αυτήν. Αυτό τον καθιστά ικανό να αναδείξει τον τόπο μας, την ιστορία του και τις ομορφιές του.
9. Πρόκειται για έναν άνθρωπο που εμπνέει τον σεβασμό όλων μας. Δεν είναι άνθρωπος-δημιούργημα κάποιων αλλά είναι άνθρωπος που έχει δημιουργηθεί μόνος του.
10. Πρόκειται για έναν άνθρωπο ο οποίος δεν πιάνει «προσωπικά». Ακούει τους πάντες ακόμα και τους αντιπάλους του και δεν βάζει όρια και κόκκινες γραμμές. Είναι ο πλέον κατάλληλος για Δήμαρχος του δήμου μας.

Σε αυτό το σημείο θα αναφέρω έναν ακόμα λόγο που με έκανε να τον στηρίξω. Ήταν συμμαθητής και φίλος του πατέρα μου που πρόσφατα έχασα και στον οποίο αφιερώνω της συμμετοχή μου σε αυτές τις εκλογές.

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος
Δήμου Ξηρομέρου
Γεωργία Λαδά 

1 σχόλιο:

  1. Πρόκειται για έναν άνθρωπο που στο ψηφοδέλτιο του έχει έναν πρώην δήμαρχο που εκρεμμουνν ακόμη δικαστικές απόφασεις εις βάρος του για κατάχρηση δημοσίου χρήματος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad