Περιοδείες του υποψήφιου Περιφερειάρχη Βασίλη Χατζηλάμπρου - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

24 Σεπτεμβρίου 2023

Περιοδείες του υποψήφιου Περιφερειάρχη Βασίλη Χατζηλάμπρου


Χθες, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Β. Χατζηλάμπρου, υποψήφιοι και φίλοι της Αντίστασης Πολιτών βρέθηκαν στην λαϊκή αγορά, στο κέντρο της Αμαλιάδας, στα Λεχαινά, στη λαϊκή αγορά και τα καταστήματα της Κάτω Αχαγιάς.

Εργαζόμενοι, παραγωγοί και πολίτες συζήτησαν μαζί μας σχετικά με τις αγωνίες τους για τον τόπο και τα διαχρονικά προβλήματα του. Επισκεφτήκαμε περιοχές που βασίζονται σε μεγάλο βαθμό στον πρωτογενή τομέα. Όμως, δεν έχει υπάρξει καμία μέριμνα, παρά μονάχα αδιαφορία για τους αγρότες, κτηνοτρόφους και παραγωγούς. Για ακόμη μια φορά επιβεβαιώσαμε την εγκατάλειψη του κόσμου της εργασίας από τις πολιτικές της Περιφερειακής αρχής . Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για την ανατροπή αυτών των πολιτικών.

Ως Αντίσταση Πολιτών, παλεύουμε για τον κόσμο της εργασίας και της αγροτιάς, ώστε να ακουστούν αυτές οι φωνές στη Περιφέρεια τόσο στις εκλογές της 8ης Οκτώβρη όσο και μετά από αυτές. Για μια ζωή με αξιοπρέπεια!

Επισυνάπτεται επίσης τις δηλώσεις του Βασίλη.





 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad