Και τυπικά "λουκέτο" σε 24 αστυνομικούς σταθμούς της Αιτωλοακαρνανίας - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

04 Μαρτίου 2010

Και τυπικά "λουκέτο" σε 24 αστυνομικούς σταθμούς της Αιτωλοακαρνανίας

Με απόφαση του Αρχηγού της ΕΛΑΣ, Λευτέρη Οικονόμου καταργήθηκαν και τυπικά δεκάδες αστυνομικοί σταθμοί σε όλη τη χώρα. Οι συγκεκριμένοι αστυνομικοί σταθμοί....

λόγω έλλειψης προσωπικού εδώ και πολλά χρόνια δεν λειτουργούσαν ή στην καλύτερη των περιπτώσεων υπολειτουργούσαν μια δυο φορές το μήνα.
Έτσι καταγραφόταν το παράδοξο να υπάρχει επιβάρυνση του προϋπολογισμού της ΕΛΑΣ για την κάλυψη λειτουργικών δανανών (ενοίκια, τέλη κλπ.)

Οι Αστυνομικοί Σταθμοί στην Αιτωλοακαρνανία που και τυπικά κλείνουν είναι οι: Ευηνοχωρίου, Αγγελοκάστρου, Κατοχής, Νεοχωρίου, Σταμνάς, Μαχαιρά, Παλαιομάνινας, Κάτω Μακρυνούς, Ματαράγκας, Άνω Χώρας, Ριγανίου, Παναιτωλίου, Σκουτεράς, Λεπενούς, Γέφυρας Αχελώου, Λουτρού, Μοναστηρακίου, Δρυμώνα, Καλλιθέας, Αρχοντοχωρίου, Φυτειών, Αμοργιανών, Πατιόπουλου, Ποταμούλας και Ορφανού.

Πηγή - Μεσολόγγι news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad