Η Ανακοίνωση του Λιμενικού για την προσάραξη του πλοίου στο Πλατυγιάλι - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

09 Μαρτίου 2010

Η Ανακοίνωση του Λιμενικού για την προσάραξη του πλοίου στο Πλατυγιάλι

Το Λιμενικό εξέδωσε μια ανακοίνωση σχετικά με την προσάραξη του φορτηγού πλοίου Φ/Γ SEA OMAR, την Κυριακή 7/3/2010 στο Πλατυγιάλι.

Η Ανακοίνωση....

"Σε αμμώδη αβαθή της θαλάσσιας περιοχής Ποντικός, έξω από το λιμάνι Πλατυγιαλίου Αιτωλοακαρνανίας, προσάραξε χθες, στις 21:15, το Φ/Γ SEA OMAR" σημαίας Καμπότζης.

Ύστερα από άμεσες ενέργειες του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, σε συνεργασία με το Λιμεναρχείο Μεσολογγίου, στην περιοχή έσπευσε ιδιωτικό σκάφος, στο οποίο επέβαιναν στελέχη του Λ.Σ., παραμένοντας κοντά στο πλοίο, για παροχή τυχόν συνδρομής.

Το SEA OMAR είχε αποπλεύσει από Ουκρανία για Ισραήλ, έμφορτο με 800 μετρικούς τόνους πατάτες και με πλήρωμα εννέα (09) αλλοδαπούς ναυτικούς.

Από το περιστατικό δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση και δεν αναφέρθηκε τραυματισμός, ενώ είναι σε εξέλιξη οι προσπάθειες αποκόλλησης, τα αποτελέσματα των οποίων θα γνωστοποιηθούν με νεότερο δελτίο μας. "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad