Εξωγήινο ον ή φάρσα, στον Παναμά; - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

06 Μαρτίου 2010

Εξωγήινο ον ή φάρσα, στον Παναμά;

Το Κανάλι 13 του Παναμά μετέδωσε εικόνες αυτού του περίεργου πλάσματος που δεν δίστασε να εμφανιστεί μπροστά σε ανθρώπους προκαλώντας τους τον πανικό.  Έπειτα από τη δημοσίευση των φωτογραφιών αυτών....

οι κάτοικοι της πόλης του Παναμά θορυβήθηκαν. Δεν είναι λίγοι αυτοί που εκφράζουν έντονες ανησυχίες για άλλη μία «προειδοποιητική» επίσκεψη εξωγήινου στη Γη.

  Καμία δημόσια αρχή δεν ανέφερε τίποτε για το εύρημα αυτό παρά το γεγονός πως οι δύο νέοι άντρες δεν ήταν οι μόνοι μάρτυρες του επιθετικού "εξωγήινου" (?). Άλλα τέσσερα παιδιά ηλικίας από 15 έως 16 ετών ανέφεραν ότι στην ίδια ακριβώς περιοχή είχαν δει ένα «πλάσμα» να πετάγεται ξαφνικά από το νερό. Από φόβο μήπως αποτελέσουν λεία για αυτό,άρχισαν να πετάνε πέτρες προς το μέρος του μέχρι που το είδαν να εξαφανίζεται.


Τρεις μήνες μετά, δεν υπάρχει καμμία επίσημη εκδοχή για το περιστατικό. Είτε πρόκειται για ανθρώπινη φάρσα ,είτε για κάτι άλλο οι τοπικές αρχές έχουν στα χέρια τους το άψυχο ον. Κι όμως "κουκούλωσαν" το γεγονος- σαν να μην έγινε ποτέ! Όπως όλα όσα ξεφεύγουν από την σφαίρα των γνωστών και συνηθισμένων, έτσι και το "περίεργο πλάσμα " του Παναμά, καλύφθηκε από μαύρο σκοτάδι!


Δείτε το βίντεο
Πηγή - Pyles.tv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad