Οι εκδρομές του οργανισμού εργατικής εστίας - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

10 Μαρτίου 2010

Οι εκδρομές του οργανισμού εργατικής εστίας

Κατόπιν ερώτησης του Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Ανδρέα Μακρυπίδη που είχε κατατεθεί στις 8.2.2010 προς τον Υπουργό Εργασίας Ανδρέα Λοβέρδο,

για την εξαίρεση του Νομoύ Αιτωλοακαρνανίας από το πρόγραμμα θερινών εκδρομών 2010 του Οργανισμού Εργατικής Εστίας, το Υπουργείο απάντησε....

στο συγκεκριμένο θέμα, πληροφορώντας τόσο για το θερινό όσο και για τα άλλα προγράμματα εκδρομών. Μεταξύ άλλων, όσον αφορά την απουσία του νομού Αιτ/νίας κατά το πρόσφατο παρελθόν αναφέρει τα εξής: «Τα έτη 2005,2006 ο νομός Αιτ/νίας δεν συμπεριελήφθη σε κανένα εκδρομικό πρόγραμμα του Οργανισμού.

Τα έτη 2007, 2008, 2009 ο νόμος Αιτ/νίας συμμετείχε ως προορισμός στο θερινό πρόγραμμα για δικαιούχος Ν.Αττικής με ένα λεωφορείο 48 θέσεων» Στην συνέχεια, σχετικά με το αίτημα να συμπεριληφθεί ο νομός Αιτ/νίας στο θερινό πρόγραμμα εκδρομών διευκρινίζει ότι: «Υπό τις παρούσες συνθήκες είναι αδύνατο να ματαιωθούν οι σχετικοί διαγωνισμοί που έχουν προκηρυχτεί για την μίσθωση κλινών και λεωφορείων και να προκηρυχτούν εκ νέου, διότι δεν υπάρχουν τα απαιτούμενα χρονικά περιθώρια από την ισχύουσα νομοθεσία.»


Τέλος η απάντηση περιλαμβάνει δεσμεύσεις για την φετινή χρονιά, που διασφαλίζουν την μελλοντική αποκατάσταση του προβλήματος. Συγκεκριμένα η απάντηση αναφέρει τα εξής: « Ο Οργανισμός Εργατικής Εστίας ήδη έχει εντάξει τον νομό Αιτ/νίας στο τριήμερο εκδρομικό πρόγραμμα εαρινής περιόδου του 2010 για δικαιούχους Ν.Αττικής και πρόθεση μας είναι η ένταξη του στο εκδρομικό πρόγραμμα φθινοπωρινής περιόδου έτους 2010 επίσης για δικαιούχους Ν.Αττικής.»



Πηγή - 29dytika

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad