
Παρά τις προσπάθειες της διοίκησης να πείσει πως αυτή τη στιγμή προέχουν τα αγωνιστικά θέματα και τίποτα άλλο.
Οι «ερυθρόλευκοι».....
έχουν ξεκινήσει για τα καλά τον σχεδιασμό τους για τη νέα σεζόν και σε αυτόν φαίνεται να συμπεριλαμβάνεται και η πρόσληψη προπονητή, με το όνομα του γνώριμου Βάσκου να φέρεται να βρίσκεται ψηλά στη λίστα.
Την εβδομάδα που μας πέρασε η φημολογία περί ερχομού του Βαλβέρδε στην Αθήνα ήταν έντονη, με την ΠΑΕ πάντως να την διαψεύδει. Οι πληροφορίες πάντως θέλουν τις δύο πλευρές να βρίσκονται σε ανοικτή επικοινωνία, με τον Βάσκο να είναι έτοιμος να απαντήσει θετικά στην περίπτωση που υπάρξει επίσημη πρόταση.
Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Σωκράτης Κόκκαλης παρουσιάζεται να επιθυμεί την εκ νέου συνεργασία με τον Βαλβέρδε και αναφέρεται πως είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να ανακοινώσουν οι Πειραιώτες τη συμφωνία με τον 45χρονο τεχνικό την επομένη μέρα του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, ειδικά αν το αποτέλεσμα του αγώνα είναι αρνητικό και χαθεί το πρωτάθλημα.
Πηγή - Sportime.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.