Αυτοκτονία - μυστήριο στο Νεοχώρι - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

05 Μαρτίου 2010

Αυτοκτονία - μυστήριο στο Νεοχώρι


Σε αυτοκτονία αποδίδουν οι αρχές το θάνατο ενός εξηντάχρονου στο Νεοχώρι, ο οποίος βρέθηκε χθες, στην άκρη του κτήματός του, με μια σφαίρα στο κεφάλι από κυνηγετικό δίκανο όπλο. 
Τον άτυχο.....

Κων/νο Μουρκογιάννη βρήκαν οι οικείοι του στις 12 το μεσημέρι στο προαναφερόμενο σημείο και αμέσως κλήθηκε η αστυνομία και ο ιατροδικαστής και από ότι φαίνεται έβαλε ο ίδιος το όπλο κάτω από το σαγόνι του και πυροβόλησε, με αποτέλεσμα η σφαίρα να διαπεράσει το κεφάλι του.
Ο 60χρόνος ήταν κάτοικος του Νεοχωρίου και αγρότης στο επάγγελμα, ενώ οι συγχωριανοί του τον περιγράφουν ως έναν ήρεμο άνθρωπο, που δεν έδειχνε να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Μάλιστα την προηγούμενη του συμβάντος είχε συναντηθεί με το δήμαρχο Οινιάδων Αντώνη Αλετρά, με τον οποίο συνομίλησε για αρκετή ώρα, για θέματα που είχαν να κάνουν με το εμπόριο τριφυλλιού και βαμβακιού, που καλλιεργούσε ο άτυχος άνδρας.


Πηγή - Αιχμή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad