Τοπικές βροχές και πτώση της θερμοκρασίας το Σαββατοκύριακο - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

12 Μαρτίου 2010

Τοπικές βροχές και πτώση της θερμοκρασίας το Σαββατοκύριακο

Με τοπικές βροχές κυρίως στη δυτική, κεντρική και νότια Ελλάδα θα κυλήσει το Σαββατοκύριακο. Παράλληλα θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας ενώ θα πέσει και η θερμοκρασία.

 Πιο αναλυτικά...


 το Σάββατο προβλέπεται τοπική συννεφιά που γρήγορα στα δυτικά, κεντρικά και νότια θα αυξηθεί και από τις μεσημεριανές ώρες περιμένουμε τοπικές βροχές στο νότιο Ιόνιο και την Πελοπόννησο που μέχρι το βράδυ θα έχουν επεκταθεί και στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Στερεά Ελλάδα, τη Θεσσαλία, τη δυτική Μακεδονία, τις δυτικές Κυκλάδες και τη δυτική Κρήτη.

 Την Κυριακή περιμένουμε τοπικές βροχές στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, τη Στερεά Ελλάδα, την Εύβοια, την Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Στα νοτιοδυτικά θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad