Μαθητικό Φεστιβάλ Θεάτρου: 1η θέση για το Γυμνάσιο Αστακού! - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

25 Απριλίου 2010

Μαθητικό Φεστιβάλ Θεάτρου: 1η θέση για το Γυμνάσιο Αστακού!

Στο 1ο Μαθητικό Φεστιβάλ Θεάτρου που έλαβε χώρα στο Δημοτικό Θέατρο Αγρινίου απο 13/4 -  25/4/2010, συμμετείχαν σχολεία του Νομού Αιτωλοακαρνανίας.

Σήμερα Κυριακή 25 Απριλίου...
πραγματοποιήθηκε η Τελετή Λήξης και εν συνεχεία η Απονομή Βραβείων, επαίνων και αναμνηστικών για όλα τα σχολεία που πήραν μέρος.

Το τρίτο βραβείο απονεμήθηκε στο 3ο Γενικό  Λύκειο Αγρινίου που ανέβασε την παράσταση '' Ο Αρχοντοχωριάτης του Μολιέρου''.  Το 2ο βραβείο απονεμήθηκε στο Ιδιωτικό Λύκειο ΠΑΛΛΑΔΙΟ που ανέβασε την παράσταση ''Η Κατσαρίδα''.

Την παράσταση όμως έκλεψε  η θεατρική ομάδα του ΚΑΡΑΜΟΥΖΕΙΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ με το έργο ''Η Μικρή Μας Πόλη'' του Όσκαρ Ουάϊλντ που της απονεμήθηκε το 1ο βραβείο όπως και στο Μουσικό Σχολείο Αγρινίου με το έργο ''Ιφιγένεια εν Αυλίδι''.

Η θεατρική ομάδα του Καραμουζείου Γυμνασίου Αστακού την φετινή χρονιά θέλησε να παρουσιάσει το έργο 'Η Μικρή μας Πόλη'' το οποίο είναι δράμα σε τρείς πράξεις.

Η διδασκαλία της παράστασης - Σκηνική Καθοδήγηση - Μουσική επιμέλεια παρείχε ο ΛΑΜΠΡΟΣ ΠΙΤΣΟΥΛΙΑΣ. Επίσης βοηθοί στο έργο του ήταν ο Δ/ντής του Γυμνασίου Αστακού κ. Γιάννης Μπουραντάς και οι καθηγητές κ.κ. Κων/να Βαλάρη και Ζαφείρης Νιφόρος. Οι μαθητές που συμμετείχαν στην παράσταση και αποτελούν την θεατρική ομάδα είναι οι ακόλουθοι: Βασιλάκης Σπ., Καλαντζής Φ., Μπουραντάς Ηλ., Κουτσολάμπρος Δ., Πιτσουλια Σταμ., Μπαμπούρη Ιωαν., Σκουτέρης Οδ., Θεοδώρου Ιωαν., Καραπιπέρης Θαν., Τέγα Βασια, Σκάντζας Κων/νος, Μετσοβίτης Νικ., Μαύριακα Μαρ., Δημητρίου Θανάσης, Κοτσίνης Σωτ., Σκουτέρη Βρισ., Τσιλιγιάννης Σωτ., Σαμαντάς Θαν., Γιαννούλη Μαρ.

Συγχαρητήρια σε όλους και περιμένουμε τους επόμενους επαίνους και βραβεία!!!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad