Ινδός ζει χωρίς φαί και νερό από το 1940! - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

05 Μαΐου 2010

Ινδός ζει χωρίς φαί και νερό από το 1940!

Ινδός υποστηρίζει ότι δεν έχει φάει και δεν έχει πιεί νερό για τουλάχιστον 70 χρόνια και επιβιώνει χάρη στην «πνευματική δύναμη».

Ο 82χρονος Πραχλάντ Τζανί ισχυρίζεται ότι..
από το 1940 σταμάτησε να τρώει και να πίνει. Κι όταν τον ρωτούν πως επιβιώνει, δε διστάζει να αποκαλύψει ότι τον κρατά στη ζωή μια γυναικεία θεότητα η οποία τον τροφοδοτεί με ελιξίριο μέσω του ουρανίσκου του!

Η περίπτωση του Τζανί, όπως άλλωστε συμβαίνει σε ανάλογα περιστατικά, διχάζει. Άλλοι τον θεωρούν κινητό θαύμα άλλοι τρελό. Τώρα όμως έχει βρεθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των ενόπλων δυνάμεων της χώρας του! Επιστήμονες τον εξετάζουν σε κλινική του κρατιδίου Γκουτζαράτ, αναζητώντας το… μυστικό του ώστε να το αποκαλύψουν σε στρατιώτες και απλούς πολίτες.

«Εάν όσα ισχυρίζεται, επαληθευθούν, θα φέρουν σημαντικές εξελίξεις στον χώρο της ιατρικής επιστήμης, θα μπορούμε να εκπαιδεύουμε τους ανθρώπους ώστε να επιβιώνουν σε ακραίες, αντίξοες συνθήκες», δήλωσε χαρακτηριστικά o δρ. Ιλαβαζχάγκαν, διευθυντής του Ινστιτούτου Φυσιολογίας και Συγγενών Επιστημών των ινδικών ενόπλων δυνάμεων.

Ήδη ο Πραχλάντ παρακολουθείται έξι μέρες. Και σε αυτό το διάστημα δεν έχει φάει ούτε έχει πιεί τίποτα, παρόλα αυτά παραμένει… ακμαίος. Προκειμένου, πάντως, να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα, θα πρέπει να περάσουν τουλάχιστον 15 μέρες.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι η πλειοψηφία των ανθρώπων δε μπορεί να ζήσει χωρίς φαγητό για περισσότερες από 50 μέρες. Η δε μεγαλύτερη διάρκεια απεργίας πείνας είναι 74 μέρες.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...


Πηγή - Newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad